Ростить чотирьох дітей і далека від слави: що відомо про сестру Юлії Висоцької, з якою вони на одне обличчя

Відома російська телеведуча Юлія Висоцька як виявилося має молодшу сестру, з якою вони дуже схожі, але живуть зовсім різним життям. Родичка зірки далека від слави.

Батьки Юлії Висоцької розлучилися дуже скоро після того, як вона з’явилася на світ. Мама майбутньої зірки потім знову вийшла заміж і народила другу дочку Інну. Вона молодша на 8 років. Родина часто переїжджала, школу Юлія закінчила в Баку, вищу акторську освіту отримала в Білоруській державній академії мистецтв, а її сестра вибрала для себе інший шлях.

Юлія та Інна мають різних батьків, але не дивлячись на це вони виросли дуже схожими зовні. Також їх об’єднує любов до спорту. Висоцька займається йогою, плаванням, практикує голодування. Сестрі телеведучої ближче легка атлетика, вона займається бігом, бере участь у веломарафонах та привчає до такого корисного хобі чоловіка з дітьми.

Як виглядає молодша сестра Юлії Висоцької
Як виглядає молодша сестра Юлії Висоцької

Інна живе недалеко в російському місті Обнінськ. Вийшовши заміж, вона взяла прізвище чоловіка – Войтова. У неї четверо дітей, але зіркова тітка не часто бачиться з племінниками і племінницями. Її родина веде непублічний образ життя та в гості до Висоцької і Кончаловського навідується рідко. На пальцях однієї руки можна перерахувати виходи Інни Войтової разом з сестрою в світ.

Що відомо про сестру Юлії Висоцької, з якою вони на одне обличчя
Що відомо про сестру Юлії Висоцької, з якою вони на одне обличчя

Нагадаємо, Юлія Висоцька змогла побудувати міцний шлюб зі старшим на 36 років режисером Андрієм Кончаловським. Пара пережила велике потрясіння, коли їх старша дочка Марія в результаті дорожньої аварії впала в кому і досі з неї не вийшла. Батьки приховують будь-яку інформацію стосовно стану доньки, але відомо, що вона знаходиться в приватній клініці, куди не мають доступу журналісти. Також Висоцька з чоловіком виховують сина Петра, який виріс справжнім красенем.

Вся історія Маші Кончаловської:

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!