Монатік засвітив вагітну Надю Дорофєєву на фото і зробив сюрприз для Кацуріна: “Наді дуже пасує”

В Мережі вже декілька місяців ходять чутки, що співачка Надя Дорофєєва може бути вагітною від свого нового коханого Михайла Кацуріна. А нещодавно друг співачки Монатік показав цікаве фото, на якому зображена Дорофєєва з округлим животом.

Особисте життя Наді Дорофєєвої зараз у всіх на слуху. Ще у березні співачка повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після семи років подружнього життя. Ця заява вразила прихильників , адже Вова і Надя до останнього демонстрували теплі стосунки та говорили про плани на майбутнє. Хоча Дорофєєва і не назвала причину розлучення з чоловіком, однак згодом правда вийшла назовні. Виявилось, що співачка закохалась у друга сім’ї Михайла Кацуріна. Михайло відповів взаємністю Наді і заради неї покинув свою дружину і двох маленьких дітей.

Публіка останнім часом почала підозрювати Надю Дорофєєву у вагітності, мовляв через це вона так різко покинула чоловіка і оголосила про стосунки з Кацуріним. Масла в вогонь добавляє ще й те, що Надя останнім часом з’являється на публіці лише у вільному одязі, який приховує її фігуру. Поки що співачка не підтвердила здогадки прихильників.

Як виглядає новий коханий Наді Дорофєєвої

Однак зірці не звикати до того, що її підозрюють у вагітності. За 7 років шлюбу з Дантесом прихильники неодноразово пускали чутки про можливу вагітність Дорофєєвої. А одного разу навіть близький друг співачки та її колега Діма Монатік опублікував фото вагітної Дорофєєвої. На знімку Надя позувала на фоні моря у прозорому пеньюарі і гладила округлий живіт. На вигляд, співачка була як мінімум на восьмому місяці вагітності.

 Монатік засвітив вагітну Надю Дорофєєву на фото і зробив сюрприз для Кацуріна
Монатік засвітив вагітну Надю Дорофєєву на фото і зробив сюрприз для Кацуріна

Виявилось, що Монатік знайшов це фото на одному із фан-акаунті Дорофєєвої. Прихильники співачки так довго не могли дочекатися, коли їхня улюблениця стане мамою, що з допомогою фотошопу самі домалювали їй живіт.

Діма Монатік вирішив пожартувати над Дорофєєвою, опублікувавши це фото. Співак написав, що це фото є мотивацію  для Наді та Дантеса.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.