Актори “Дизель Шоу” Яна Глущенко та Євген Сморигін опинилися у ліжку: що знаменита пара ховає під ковдрою

У дуже делікатній ситуації опинилися актори "Дизель Шоу" Яна Глущенко та Євген Сморигін. Саме в цей момент спрацювали камери та сфотографували зірок.

На українському телебаченні є декілька гумористичних шоу, які користуються великою популярність у телеглядачів. Серед них “Вечірній квартал”, “Жіночий квартал”, “Ліга Сміху”, “Розсміши коміка”, а також “Дизель Шоу” від “Дизель Студіо”.

“Дизелі” зараз влаштовують так звані козацькі концерти на підтримку ЗСУ, спрямовуючи зібрані кошти на допомогу українським захисникам. Учасники колективу Євген Нікішин та Сергій Писаренко оскандалилися через концерти на російському круїзному лайнері з Ольгою Бузовою. Художній керівник студії Єгор Крутоголов зізнався, що з Нікішиним не спілкувався, оскільки він виїхав у росію, а позиції Писаренка в проекті не змінилися і він надалі виходитиме на сцену “Дизель Шоу”.

Від скандалів на позитив і бурхливі обговорення публіку переключили Яна Глущенко та Євген Сморигін, які одногу разу вдвох опинилися у ліжку. Це фото швидко розлетілося по фан-сторінкам зірок в Instagram. 43-річний Женя та 36-річна Яна зробили вигляд, що не очікували такого повороту, витріщили очі і сховалися під ковдрою, але при цьому добре видно, що одягу по суті на них немає.

Користувачі Мережі у коментарях встигли запідозрити пару в романі, але насправді у них є інші кохані і це кадр з скетч-шоу від “Дизель Студіо”, яке має назву “На трьох”.

Сморигін одружився на своїй сусідці по будинку Лідії, жінка навіть не знала, хто він такий, коли вони познайомилися, при тому що на той момент Женя вже був відомий в гумористичних колах. В шлюбі у них народилися троє діток. Це для Євгена другий офіційний шлюб.

Актор Дизель Шоу Євген Сморигін вперше показав свою реальну дружину
Актор Дизель Шоу Євген Сморигін вперше показав свою реальну дружину

Яна Глущенко у 2017 році вийшла заміж за концертного директора “Дизель Шоу” Олега Збаращука. В тому ж році у закоханої пари народився син, якому вони дали незвичайне ім’я Тамерлан.

Як виглядає чоловік Яни Глущенко
Як виглядає чоловік Яни Глущенко

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.