Ось це талія: дочка Олі Полякової у сукні з корсетом вразила формами – об’єми більші ніж у мами

Старша дочка Олі Полякової Маша показала фанатам в Мережі ефектне фото в образі з корсетом, який підкреслив її струнку талію і модельні форми.

Українська співачка Оля Полякова має ефектну зовнішність, яку успадкувала її старша дочка Марія. 17-річна дівчина впевнено наступає на п’яти матері та має намір її переплюнути. Маша приступила до навчання в престижному музичному університеті BMus в столиці Великобританії Лондоні. Донька Полякової мріяла вчитися в Берклі у Сполучених Штатах Америки, але через війну співачка та її чоловік не мають змоги оплачувати навчання там, воно коштує близько 40 тисяч доларів на рік. В нинішніх умовах це непідйомна для сім’ї сума.

Дочка Олі Полякової у сукні з корсетом вразила формами

Маша Полякова вже звикла до самостійного життя, тому навчання в іншій країні для неї не стало випробуванням. У зіркової спадкоємиці продвинуті блоги в Instagram і TikTok, вона навіть заробляє з реклами на цих майданчиках. Для наповнення соціальних мереж Марія влаштовує фотосесії і захоплює не тільки своїх, а ще й маминих прихильників розкішними знімками.

Один з образів особливо сподобався і запам’ятався підписникам юної блогерки. Дочка Полякової позувала в білосніжній сукні довжини міні з асиметричним верхом і коричневим шкіряним корсетом, завдяки якому її талія здається неймовірно вузькою, а стегна дуже жіночно об’ємними. Її образ завершили грубі кросівки на шнурівці, масивні сережки, ніжний макіяж і розпущене волосся.

Дочка Олі Полякової у сукні з корсетом вразила формами
Дочка Олі Полякової у сукні з корсетом вразила формами

Оля Полякова підтримує усі ідеї доньки та захищає її від образливих коментарів хейтерів у Мережі, яких і сама отримує немало. Також у артистки є молодша дочка Аліса, яка відсвяткувала 11-річчя у школі-інтернаті в Великобританії, куди її влаштувала співачка. Сама зірка повернулася в Україну додому до свого чоловіка Вадима Буряковського.

Популярне

Схожі статті

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.