Не чоловік і навіть не Руслан Сенічкін: Людмила Барбір “засвітилась” на знімку з загадковим кавалером

Відома українська телеведуча Людмила Барбір з'явилась на знімку з загадковим кавалером. Нова фотографія миттєво зачарувала публіку й викликала шквал емоцій зі сторони прихильників

Відома українська телеведуча Людмила Барбір здобула шалену популярність завдяки участі в ранковому телешоу “Сніданок з 1+1”. Журналістка є незмінною ведучою вже протягом більш як 9 років, а її колега Руслан Сенічкін залишається “екранним” чоловіком Барбір. Нещодавно зірковий дует відсвяткував робочий ювілей, втім сьогодні Людмила Барбір здивувала Мережу й провела ранковий ефір телепрограми у супроводі іншого ведучого.

Людмила Барбір з’явилась на знімку з Єгором Гордєєвим

На офіційній сторінці телепрограми “Сніданок з 1+1” була опублікована фотографія, на якій позували ведучі Людмила Барбір та Єгор Гордєєв. У описі до нової публікації зазначили, що сьогоднішній ранковий ефір проведуть саме ці телеведучі. Крім того, на сторінці “Сніданку” повідомили, про що йтиметься в новому випуску ранкової передачі.

Телеведучі зранку обговорили з глядачами останні новини, поділились смачними рецептами та налаштували українців на хвилю нового дня. В ефірі “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір та Єгор Гордєєв розповіли про столичний новостворений добровольчий медичний підрозділ парамедиків, поговорили про проблеми зі світлом у Львові, а також поділились переліком заспокійливих трав, які лікарі рекомендують вживати під час стресу та нервових розладів.

Сьогоднішній випуск ранкової телепередачі провели ведучі Людмила Барбір та Єгор Гордєєв
Сьогоднішній випуск ранкової телепередачі провели ведучі Людмила Барбір та Єгор Гордєєв

У коментарях до публікації підписники офіційної сторінки “Сніданку” залишили теплі слова вдячності, адресовані телеведучим, а також розповіли про стан справ у багатьох областях України. Публіка поділилась переживаннями стосовно постійних обстрілів, втім багато коментаторів заявили про бойовий настрій.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін

Нещодавно відомі українські телеведучі відзначили річницю своїх робочих стосунків. Так, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін ведуть ранкове шоу в дуеті вже понад 9 років. Зіркову екранну “пару” вважають однією з найміцніших на українському телебаченні. Сама Людмила Барбір зізнається, що їй дуже комфортно, весело та легко працювати з Русланом Сенічкіним.

Людмила Барбір та Руслан Сенічкін дуже довгий час працюють разом та є однією з найміцніших дуетів телеведучих
Людмила Барбір та Руслан Сенічкін дуже довгий час працюють разом та є однією з найміцніших дуетів телеведучих

Поза об’єктивом камер Барбір та Сенічкін залишають дуже хорошими друзями, втім телеведуча щасливо заміжня та виховує сина.

Схожі статті

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.

Цей салат завжди з’їдають першим: готую його на свій день народження, коли знаю, що гості з подарунками

Салат "Київський" виходить настільки смачним, що закохує в себе після вже після першого шматочка. Він соковитий, ситний і при цьому не позбавлений свіжості.

Найкращий сніданок всього за 10 хвилин. Потрібні тільки яйця та ковбаса: рецепт омлету в мультиварці

Смачний і ситний сніданок може бути найрізноманітнішим. Найпопулярнішим все ж залишаються яйця. Їх можна і відварювати, і смажити. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває омлет по новому.