Повна протилежність Лоліти: Олександр Цекало показав свою четверту дружину – рівна засмага та ідеальна фігура

Олександр Цекало декілька років тому одружився вчетверте. Стало відомо, який зовнішній вигляд зараз має молода дружина продюсера та чим займається зіркове подружжя

Відомий російський продюсер українського походження Олександр Цекало раніше був одружений на співачці Лоліті Мілявській. Закохані провели разом казкові десять років, втім вирішили розлучитись. Колишня дружина продюсера одного разу зізнавалась, чому подружжя прийняло рішення розійтись. За зізнанням Лоліти, їхній шлюб завершився через постійне суперництво у творчому плані. Крім того, однією з причин Лоліта назвала скандали, які виникали в стосунках через складний характер її колишнього чоловіка.

Після розлучення з Лолітою Олександр Цекало одружувався ще двічі, але ні один з цих шлюбів не став “тим самим”. Втім, четверта дружина російського продюсера, художниця Дарина Ервін, вже декілька років перебуває в стосунках зі знаменитістю.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм молода дружина Олександра Цекала опублікувала знімок, на якому показала, який зовнішній вигляд нині має. Художниця Дарина Ервін вразила публіку бездоганною та рівною засмагою, яку, скоріш за все, отримала в Лос-Анджелесі, де нині проживає. Також дружина Цекала похвалилась свіжим і бадьорим зовнішнім виглядом.

Молода дружина російського продюсера Олександра Цекала Дарина Ервін вразила публіку бездоганним зовнішнім виглядом та рівною засмагою
Молода дружина російського продюсера Олександра Цекала Дарина Ервін вразила публіку бездоганним зовнішнім виглядом та рівною засмагою

У коментарях до публікації численні шанувальники Дарини Ервін залишили компліменти.

  • “Красотка! Чудові брови та гарні щоки”;
  • “Чудова фотографія, ти виглядаєш просто бездоганно!”;
  • “Неймовірна фотографія! Ця усмішка коштує мільйони доларів!”;

Де зараз перебуває Олександр Цекало та чим займається

Відомий російський продюсер після четвертого весілля переїхав жити до США, де Дарина Ервін мешкає вже доволі довгий період. Олександр Цекало два роки не повертався до росії, а через одруження з 31-річною дівчиною посварився з багатьма товаришами та друзями.

Олександр Цекало жодного разу не висловив своє ставлення до війни в Україні, але й не планує повертатись жити до росії
Олександр Цекало жодного разу не висловив своє ставлення до війни в Україні, але й не планує повертатись жити до росії

Хоча продюсер ніяк не висловлюється проти або в підтримку кремлівських дій, його бізнес продовжує функціонувати на території рф. Продюсерський центр випустив декілька кінострічок поточного року, а прем’єра ще одного фільму запланована на наступний рік.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.