Ігор Кондратюк показав дружину і трьох дітей: ведучий “Караоке на Майдані” розчулив сімейним фото

Ведучий відомого українського шоу "Караоке на Майдані", а також музичний продюсер Ігор Кондратюк показав фото з дружиною і дітьми, яких у нього троє.

Ігор Кондратюк є одним з найбільш публічних українських продюсерів. Також він телеведучий, вів шоу “Караоке на Майдані”, “Шанс”, був серед суддів “Х-Фактор” та “Україна має талант”. Серед виконавців, яких від продюсував, найпопулярніші – група “Авіатор”, співачка Наталія Валевська, співак Віталій Козловський, з яким він скандально розірвав співпрацю і все ще має до нього грошові претензії.

Про робочі справи Кондратюк легко розповідає в інтерв’ю, але про особисте життя не розповсюджується. Щоб вгамувати інтерес, фанати відшукують знімки продюсера з сім’єю в Мережі. Невелика кількість таких дійсно є на просторах всесвітнього павутиння.

Багато коментарів зібрало фото Кондратюка з дружиною і дітьми. Телеведучий одружений на бухгалтерці Олександрі Городецькій, з якою познайомився на роботі на телеканалі Інтер і сам зізнався, що між ними був службовий роман. Ігоря підкупили в жінці гумор, оптимістичний погляд і легкість у ставленні до життя.

Ігор Кондратюк показав дружину і трьох дітей
Ігор Кондратюк показав дружину і трьох дітей

У пари згодом з’явилося троє дітей. Синів звати Данило та Сергій, а доньку Поліна. Дочка Кондратюка зараз за кордоном, вчиться в університеті в Сполучених Штатах Америки на факультеті космічної інженерії. Сини і сам він з дружиною знаходяться в Україні.

Ігор Кондратюк показав дружину і трьох дітей
Ігор Кондратюк показав дружину і трьох дітей

Нагадаємо, під час роботи на СТБ Ігорю Кондратюку приписували роман з телеведучою Оксаною Марченко, з якою він справді мав добрі товариські відносини, поки не стало ясно, що вони не сходяться у фундаментальних поглядах на майбутнє України. Їх стосунки значно погіршилися у 2014 році. Після зради Марченко у 2022 році Кондратюк в інтерв’ю згадував, що свого часу вона навіть просувала на телебаченні українську мову, а її батько ходив на ефіри у вишиванці.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!