Потап і Настя чекають на дитину? Каменських натякнула на вагітність, коли не змогла застібнути косуху (ФОТО)

Останнім часом в Мережі ходять чутки, що Настя Каменських може бути вагітною. Співачка помітно округлилась і ховає форми за вільним одягом.

Настя Каменських та Олексій Потапенко зіграли весілля в травні 2019 року, однак поставили штамп у паспорті вони задовго до цього. Після весілля подружжя неодноразово в інтерв’ю зізнавались, що мріють про дітей, а Потап і взагалі говорив, що планує стати багатодітним татусем.

З того часу прихильники пильно спостерігають за зірковим подружжям і сподіваються, що вони от-от повідомлять про швидке батьківство. Через те, що Каменських має пишні форми, час від часу її підозрюють у вагітності, однак ще жодного разу чутки не справдились.

Однак на цей раз все може бути інакше. Після того, як Каменських вперше за півроку повернулась з-за кордону в Україну публіка помітила, що співачка сильно змінилась. Настя помітно погладшала і почала носити лише вільний одяг, який приховує її форми. В Мережі одразу почали говорити, що Каменських за балахонами ховає округлий живіт і вона зовсім скоро стане мамою.

Беременная Настя Каменских готовится родить Потапу дочку и прячет живот за балахонами
Вагітна Настя Каменських ховає живіт за балахонами

Нещодавно співачка опублікувала фото в своєму Інстаграм-блозі, яке в черговий раз викликало спір в коментарях. На фото Каменських позувала в чорних штанах-кльош, білих кросівках з високою підошвою і в шкіряній куртці. Співачка не застібнула косуху, а просто тримала її руками в області живота, знову приховавши свої форми.

Чи дійсно Настя Каменських зараз при надії, невідомо, адже співачка не підтвердила чутки в Мережі.

Нагадаємо, війна застала зіркове подружжя Потапа та Настю Каменських, коли вони були у робочій поїздці в Іспанії. Вони прийняли рішення не повертатися в Україну, поки там не стане більш безпечно. Однак зіркове подружжя не просто відсиділось за кордоном. Вони активно волонтерили і давали благодійні концерти по всій Європі і Латинській Америці. Відомо, що Потап та Настя Каменських зібрали близько 1 мільйона гривень, які передали на потреби ЗСУ та постраждалих у війні людей.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.