Вагітна Надя Дорофєєва сховала живіт під сукнею і припала в обійми мужнього чоловіка: не Дантес і не Кацурін

Українська співачка Надя Дорофєєва, яку останнім часом підозрюють у вагітності, привітала українців з Днем захисника України та показала зворушливе фото з військовим.

Надя Дорофєєва, як і багато інших зірок, 14 серпня привітала українських захисників та захисниць з їх святом. Співачка опубліковала зворушливе фото, на якому вона обіймає українського військового. Дорофєєва була одягнена у вільну сукню та щиро посміхалась, обіймаючи чоловіка.

Скажу відверто, що коли я співаю для військових, складно пояснити те, що я відчуваю всередині… Коли дивишся в їхні гарні світлі очі, щемить серце.

Слава усім героям! Слава Україні!

, – написала Надя Дорофєєва.

Користувачі Мережі одразу почали коментувати фото.

Ось, що написали фолловери:

  • “Як же хочеться якнайшвидше мирного життя”;
  • “Наші захисники та захисниці найкращі !! Дякуємо їм за все!”;
  • “Яка ж ти тут на фото щаслива, гарна”;
  • “Слава всім нашим Героям, які зараз боронить нашу країну”;
  • “Слава Україні ми переможемо”;
  • “Немає слів щоб описати всю вдячність Герої”.

Нагадаємо, останнім часом Надю Дорофєєву підозрюють у вагітності, адже співачка виходить на публіку лише у вільному одязі, який приховує її фігуру. Масла у вогонь додає ще й те, що Надя розлучилась зі своїм чоловіком Дантесом і одразу представила публіці нового коханого – ресторатора Михайла Кацуріна. Прихильники вважають, що саме Кацурін може бути батьком її дитини.

Вагітна Надя Дорофєєва сховала живіт під сукнею і припала в обійми мужнього чоловіка

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в березні цього року оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Дантесом після 7-ми років шлюбу. Вже через місяць після цього співачка представила публіці свого нового коханого – ресторатора Михайла Кацуріна. Цікаво, що Кацурін був близьким другом сім’ї Дорофєєвої і Дантеса. Однак дружба переросла в закоханість. Заради Наді Михайло покинув свою дружину та двох маленьких дітей, молодшому з яких на той момент було всього півроку.

Втім колишній чоловік Дорофєєвої Дантес та колишня дружина Кацуріна Даша послідувала прикладу Наді та Міші і теж почали будувати кохання.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.