Донька Єфросініної вразила епатажною вечірньою сукнею з глибоким вирізом: Нана напрочуд схожа на маму (ФОТО)

На відміну від своєї зіркової мами Нана Хромаєва зовсім не публічна персона. Проте, нещодавно дівчина вразила публіку новою фотографією, на якій позувала у шикарній сукні

Донька відомої української телеведучої та її чоловіка-бізнесмена Тімура Хромаєва сильно відрізняється від своєї зіркової мами. Нана Хромаєва буквально забороняє Маші Єфросініній публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм будь-які фотографії, на яких вона зображена. Втім, іноді “лід тане” й тоді на сторінці Єфросініної з’являється зображення з її дочкою.

За цей рік Нана Хромаєва “засвітилась” на знімках із зірковою мамою лише двічі. Втім, навіть ці декілька фотографій зуміли підійняти шквал емоцій зі сторони прихильників сімейства. Доки одні критикували Нану за нескромний вибір вбрання для сімейного святкування, інші осипали дівчину компліментами та приємними побажаннями.

Нана Хромаєва на сімейному святкуванні

Святкування цього Нового року стало для українців буквально останньою краплею щасливого та безтурботного життя перед місяцями кривавої війни. Ця атмосфера радості та щастя панувала за сімейним столом родини Єфросініної, доки ті святкували настання 2022 року. З такого святкового приводу Нана Хромаєва вирішила змилуватись та “дозволила” мамі опублікувати знімок з її присутністю.

На початку січня цього року Нана Хромаєва вперше за довгий час з'явилась на знімку, який опублікувала на своїй сторінці Маша Єфросініна
На початку січня цього року Нана Хромаєва вперше за довгий час з’явилась на знімку, який опублікувала на своїй сторінці Маша Єфросініна

Варто зазначити, що Нана Хромаєва настільки не любить публічність, що прихильникам навіть невідомий її акаунт в Інстаграмі. Сама Маша Єфросініна ніколи не відмічає його, навіть коли публікує дописи з зображенням доньки.

Опублікований на честь Нового року кадр викликав резонанс. Доки одні стверджували, що Нана на цьому знімку виглядає шикарно, інших вразив вибір сукні для сімейного свята. Так, прихильники зазначили, що виріз можна було обрати скромніший.

  • “Нана – справжня красуня!”;
  • “Ох і сукня у Нани…”;
  • “Сукня Нани затьмарило всіх на фото!”;

Маша Єфросініна привітала доньку з днем народження

16 лютого Нана Хромаєва відсвяткувала своє повноліття. Зіркова мама дівчини опублікувала вітальний допис на особистій сторінці, який вразив публіку. В дописі артистка звернулась із найщирішими побажаннями до доньки й додала до тексту фотографію Нани в шикарній вечірній сукні синього кольору.

Маша Єфросініна показала дорослу доньку на її день народження
Маша Єфросініна показала дорослу доньку на її день народження

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.