Татові копії: Лілія Ребрик показала обличчя старшої і молодшої дочок від танцюриста Андрія Дикого (Фото)

Актриса і телеведуча Лілія Ребрик в Мережі похвалилася своїми двома дочками від чоловіка Андрія Дикого. Дівчатка стали точними татовими копіями.

Лілія Ребрик у шлюбі з хореографом Андрієм Диким народила двох дівчат. Старша Діана в цьому році відмітила перший ювілей – 10-річчя, а молодшій Поліні всього 4 роки. Раніше телеведуча часто ділилася знімками зі своїми дітьми в Мережі, але зараз вона це робить дуже рідко, тому кожне таке фото для прихильників дуже довгоочікуване і збирає масу коментарів.

На цей раз в особистому Instagram Лілія виклала фото з Діаною і Поліною, приурочене до Дня захисника України 14 жовтня. Зірка обійняла дівчаток, які тримали у руках малюнки на тематику свята. Сім’я позувала у домашній обстановці та зачарувала підписників теплотою, якою пронизане фото.

Жодних слів не вистачить, аби висловити свою безмежну вдячність тим, хто за нас стоїть! Мої дівчата намалювали картини бійцям, які виборюють нашу незалежність. Давайте запустимо флеш-моб #привітзахисникам від наших дітей! Хай якомога більше бійців побачать ці щирі дитячі малюнки і усміхнуться!

– написала Ребрик.

Користувачі Мережі бурхливо відреагували на знімок та відмінили, що доньки актриси виросли татовими копіями:

  • “Дівчатка дуже гарнюсенькі розумнички!”;
  • “Ви такі молодці, що не втекли з України… Ви приклад для нас…”;
  • “Такі гарні дівчатка. Молодчинки”;
  • “Лілю, ваші дівчата так схожі на Андрія, але у обох ваша усмішка!!”;
  • “Гарні малюнки, гарні дівчатка і гарна ви, Ліліє!”.
Лілія Ребрик показала обличчя старшої і молодшої дочок від танцюриста Андрія Дикого

Нагадаємо, Лілія Ребрик вийшла заміж за Андрія Дикого в 2011 році після того, як вони стали партнерами на шоу “Танці з зірками”. Вони проводили багато часу, але не могли дозволити віддатися почуттям, оскільки Андрій жив у цивільному шлюбі з дружиною і Лілія теж мала відносини. З перших номерів Ребрик і Дикому приписували роман. Після завершення їх запросили станцювати на фестивалі “Слов’янський базар”, тоді вони і стали романтичною парою.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.