Як тепер виглядає Хюррем Султан з “Величного століття”: без гриму різниця колосальна

Відома турецька акторка Мер'єм Узерлі, яка зіграла Хюррем Султан, здивувала фотографією без макіяжу. Її зовнішність помітно змінилась після завершення зйомок "Величного століття"

Відома турецька акторка Мер’єм Узерлі здобула свою популярність завдяки зйомкам у телесеріалі “Величне століття”, події якого основані на історичних згадках. Акторка зіграла Хюррем Султан, але після завершення знімання кінострічки, Мер’єм сильно змінилась.

Нещодавно зірка поділилась фотографіями, на яких зображена без макіяжу та фільтрів. Мер’єм Узерлі позувала в симпатичній сукні вільного крою, а волосся акторки спадало обережними пасмами на її плечі. Сонячне проміння красиво підсвічувало ідеальну шкіру Мер’єм Узерлі й робило акцент на доглянуту зовнішність зірки.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Мер'єм Узерлі здивувала прихильників зовнішністю без макіяжу та фільтрів
На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Мер’єм Узерлі здивувала прихильників зовнішністю без макіяжу та фільтрів

Варто зазначити, що у своєму віці 39-річна Мер’єм Узерлі не має ні одної зморшки, чим зобов’язана пластичним маніпуляціям та косметологічним процедурам. Про лікарське втручання у свою зовнішність Мер’єм Узерлі не мовчить – акторці не соромно зізнатись, що вона “прикрасила” свою й без того чудову зовнішність.

Пластичні операції Мер’єм Узерлі

Турецька акторка робила чимало пластичних операцій. Численні експерти та лікарі дуже довго аналізували зовнішність зірки й порівнювали найсвіжіші фотографії Мер’єм Узерлі з давнішими. Так, за зізнанням експертів, зірка неодноразово відвідувала кабінет косметолога та пластичного хірурга. З найбільш очевидного та помітного – збільшення губ.

Хоча Мер'єм Узерлі помітно подорослішала, зірка добре доглядає за собою, тому навіть зараз виглядає шикарно
Хоча Мер’єм Узерлі помітно подорослішала, зірка добре доглядає за собою, тому навіть зараз виглядає шикарно

Окрім того, турецька акторка робила повну підтяжку обличчя, корегувала форму брів та позбувалась навислого верхнього повіка. Експерти зазначають, що Мер’єм Узерлі також робила ринопластику.

Підписники Мер'єм Узерлі не втомлюються повторювати в коментарях, що їхній кумир у своєму віці виглядає бездоганно
Підписники Мер’єм Узерлі не втомлюються повторювати в коментарях, що їхній кумир у своєму віці виглядає бездоганно

Втім, бездоганна зовнішність 39-річної акторки обумовлена не лише хірургічним та косметологічним втручанням, але й силою волі зірки. Так, для того, щоб зіграти роль Хюррем Султан, Мер’єм Узерлі була змушена набрати вагу. Після зйомок у популярному серіалі акторка скинула зайву вагу.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.