“А це ми”: Білоконь сходила на “побачення” з Данилком – мама Вєрки Сердючки показала вечерю у напівтемряві

Колега українського музиканта Інна Білоконь опублікувала кадри з ресторану. На фотографіях видно, що вона з Андрієм Данилком готуються повечеряти в розслабленій атмосфері

Інна Білоконь вирішила порадувати своїх прихильників новими фотографіями разом зі своїм колегою Андрієм Данилком. На кадрах видно, що артисти сидять в ресторані у напівтемному приміщенні та чекають на своє замовлення. Інна Білоконь показала атмосферні знімки, зроблені ніби на плівку. Андрій Данилко уважно дивиться на свою колегу, поки та розглядає щось у своєму телефоні.

Інна Білоконь опублікувала нові фотографії, на яких зображена разом зі своїм колегою Андрієм Данилком
Інна Білоконь опублікувала нові фотографії, на яких зображена разом зі своїм колегою Андрієм Данилком

Стосунки Інни Білоконь та Андрія Данилка

Серед шанувальників легендарного дуету Вєрки Сердючки та її мами є чимало людей, які впевнені: між Інною Білоконь та Андрієм Данилком є “іскра”. Втім, артисти неодноразово наголошували на тому, що між ними немає нічого окрім міцної та довгої дружби.

З одного боку, подібні чутки серед прихильників можна зрозуміти. Інна Білоконь та Андрій Данилко проводять дуже багато часу разом: велика кількість концертів, гастролі, репетиції, творчі засідання та багато інших професійних моментів. Втім, поза сценою Інна Білоконь щасливо заміжня та виховала разом з чоловіком доньку Яну.

Інна та Олег Білоконь зустрілись та одружились ще коли обидва були юнаками, а після весілля у пари народилась донька Яна
Інна та Олег Білоконь зустрілись та одружились ще коли обидва були юнаками, а після весілля у пари народилась донька Яна

Сам Андрій Данилко за свої 49 років ні разу не перебував у шлюбі, а також не має дітей. Втім, артиста це не засмучує. В одному з нещодавніх інтерв’ю для німецького видання “DW” Андрій Данилко зізнався: наразі він усвідомлює, що, скоріш за все, до кінця буде самотнім. Знаменитість не переймається через відсутність другої половинки – за його словами, він вже з цим змирився.

Андрій Данилко в останньому інтерв'ю зізнався, що вже не сподівається зустріти свою долю та створити сім'ю
Андрій Данилко в останньому інтерв’ю зізнався, що вже не сподівається зустріти свою долю та створити сім’ю

Музикант розповів шанувальникам, що в житті для нього існує чимало інших цікавих речей. Під час інтерв’ю Андрій Данилко спробував віджартуватись, втім говорив цілком серйозно. З роками артист знайшов для себе інші пріоритети й зізнався, що вільний час присвячує творчості, роботі та створенню речей, які подобаються його шанувальникам.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.