Після розлучення постаріла: Віра Брежнєва кардинально змінилася в розлуці з Костянтином Меладзе

На тлі чуток про ймовірне розлучення Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе співачка схвилювала фанатів своїм постарілим виглядом, адже колись вона була найбажанішою з учасниць "ВІА Гри" для багатьох чоловіків.

Особисте життя Віри Брежнєвої цікавить фанатів з того самого моменту, як вона стала учасницею жіночого поп-гурту “ВІА Гра”. Офіційно відомо про трьох чоловіків зіркової білявки.

Вперше вона намагалася побудувати родину з політиком Віталієм Войченко, у стосунках з яким завагітніла і народила доньку Соню, але цей шлюб не став першим і останнім у житті Віри. У 2006 році, вже ставши популярною зіркою, Брежнєва вийшла заміж за мільйонера Михайла Кіпермана. Через рік вона пішла у творчу відпустку на невизначений час, вирішивши присвятити себе родині, згодом у пари народилася донька Сара. У 2012 році Віра та Михайло розлучилися, а у 2015-му вона таємно зіграла весілля з Костянтином Меладзе.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва кардинально змінилася в розлуці з Костянтином Меладзе

Як з’ясувалося з часом, колишня дружина продюсера Яна Сумм здогадувалася, що чоловік їй зраджував і вів подвійне життя, ім’я коханки вона не називала, але натякала, що це зірка “ВІА Гри”. Так зрештою і сталося, і розлучницею виявилася Брежнєва.

Віра Брежнєва кардинально змінилася в розлуці з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва кардинально змінилася в розлуці з Костянтином Меладзе

Знаменита пара ніколи особливо не ділилася подробицями стосунків, але демонструвала справжню сімейну ідилію. Втім, влітку 2022 року у ЗМІ активно розповсюдилися чутки про розлучення Меладзе і Брежнєвої через те, що з самого початку повномасштабної війни, які росія розв’язала проти українського народу, подружжя перестало з’являтися разом, в тому числі й на фото.

Фанати співачки стривожені тим, що на фоні цих пліток і стресу через ситуацію в країні 40-річна Віра Брежнєва стала виглядати старшою, ніж вона є. На деяких кадрах дійсно можна розгледіти зморшки, мішки під очима, відрослі корені.

Віра Брежнєва сильно постаріла
Віра Брежнєва сильно постаріла

Відомо, що артистка наразі займається волонтерською діяльністю, про яку часто розповідає в соцмережах, але коментарів щодо сімейного статусу не дає.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.