Світло, екологічно та без зайвої розкоші як у Камалії: Наталія Могилевська засвітила інтер’єр свого будинку

Народна артистка України Наталія Могилевська показала на новому фото, як виглядає її будинок, де вона живе зі своїм таємничим коханим. Інтер'єр доволі сучасний.

Російські окупанти наробили багато лиха українському народу – і простим людям, і зіркам шоу-бізнесу. Наталія Могилевська потрапила в число тих, кому не пощастило залишитися без даху над головою. Від її заміського будинку в Бучі не залишилося нічого. Про це співачка розповіла в ефірі телемарафону “Єдині новини”. Загарбники спочатку винесли звідти все, що тільки могли – навіть решітку від плити і домашні капці, а потім підірвали оселю.

Незважаючи на це, Наталія не збирається їхати з України і залишається в Києві. Тим більше, що тепер у неї є коханий, особистість якого зірка найближчим часом не збирається розкривати. Співачка розповідала, що зустріла чоловіка вже під час війни і обіцяє фанатам розкрити всі карти після нашої перемоги.

Наталья Могилевская поделилась причиной своего одиночества
Наталія Могилевська засвітила інтер’єр свого нового будинку

На свіжому фото Могилевської в Інстаграмі можна розгледіти інтер’єр її нового будинку, де вона живе з обранцем. Підлога вкладена ламінатом приємного світлого кольору, стіни світло-сірі, меблі білі, на кухні-студії видно холодильник, плиту, витяжку, стіл-барна стійка, одразу за ним стоїть бежевий диван. Зліва розташувалася велика шафа, завдяки якій простір не захаращений зайвими поличками. Загалом дизайн дуже стильний, сучасний і екологічний.

Наталія Могилевська засвітила інтер'єр свого нового будинку
Наталія Могилевська засвітила інтер’єр свого нового будинку

В кадрі постала і сама артистка, яка показала фанатам, як виглядає поза сценою в домашній обстановці – з трохи розпатланим волоссям, у велюровому костюмі та з мінімальним макіяжем.

У коментарях підписники Могилевської оцінили її простий, але водночас жіночний образ. Неможливо також не помітити струнку талію артистки, що не відповідає регулярним чуткам в мережі про її ймовірну вагітність.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.