Як виглядають брати Лідії Таран, Тіни Кароль, Каті Осадчої та ким вони працюють: всю славу забрали сестри

У більшості зірок українського шоу-бізнесу є рідні брати і сестри, однак про них відомо не так багато фактів, адже вони зазвичай живуть непублічним життям.

Одна хвилина зібрала добірку рідних братів топових зірок української сцени і телебачення, про яких вони розповідають дуже рідко, але цінують та пишаються ними.

Лідія Таран показала рідного брата

Днями телеведуча Лідія Таран вперше показала свого старшого брата Макара, який сьогодні боронить Україну. Родич зірки “1+1” у мирні часи був викладачем іноземних мов для студентів – китайської, англійської, французької, але з 24 лютого 2022 року він, як висловилася Лідія, вивчив мову гранатомета і тепер звільняє українські землі від окупантів.

Лідія Таран вперше показала рідного брата
Лідія Таран вперше показала рідного брата

Сама Таран вже кілька місяців тимчасово проживає у Франції, куди виїхала в перші дні вторгнення разом з єдиною донькою від цивільного шлюбу з Андрієм Доманським.

Як виглядає і чим займається молодший брат Каті Осадчої

Ведуча шоу “Світське життя” Катерина Осадча нещодавно поділилася з підписниками в Інстаграмі фото з рідним братом з нагоди його дня народження. Володимир є тренером з вейксерфінгу та часто бере участь у змаганнях по всьому світу.

Як виглядає брат Каті Осадчої
Як виглядає брат Каті Осадчої

Після початку війни брат Каті Осадчої залишився в Україні, пройшов військові навчання, підтримав і продовжує підтримувати знамениту сестру. Вона, до речі, реалізувала проєкт з пошуку зниклих людей, в чому їй допомагає команда “Світського життя” та коханий чоловік Юрій Горбунов.

Як виглядає старший брат Тіни Кароль

Поп-діва української естради Тіни Кароль також не єдина дитина своїх батьків. У знаменитості є старший брат Станіслав Ліберман, який працює у сфері юриспруденції і є співвласником юридичної фірми в Києві.

Як виглядає рідний брат Тіни Кароль
Як виглядає рідний брат Тіни Кароль

Чоловік поріднив родину з Ірмою Вітовською та одружився з її молодшою сестрою Наталією. Їхня донька, племінниця Тіни, дуже схожа на свою зіркову тітку.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.