Як зараз виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої: молодша донька співачки показала зворушливе фото з татом

Молодша донька Віри Брежнєвої Сара привітала свого тата Михайла Кіпермана з днем народження та показала їхні спільні фото. Чоловік після розлучення зі співачкою помітно похорошів.

Михайло Кіперман – впливовий український бізнесмен, нафтовий магнат та мільйонер. Відомий чоловік ще й тим, що був в шлюбі з українською співачкою Вірою Брежнєвою. Заради співачки чоловік покинув свою дружину з двома дітьми.

Цікаво, що Михайло був ініціатором того, щоб Віра Брежнєва покинула гурт “ВІА ГРА”, він навіть почав спонсорувати її сольну кар’єру. У 2009 році, коли Брежнєва завагітніла, вони офіційно оформили стосунки. Варто відзначити, що на той момент у Віри була донька від минулих стосунків Соня.

Як виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої
Як виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої

Відомо, що Михайло Кіперман зміг налагодити стосунки з падчіркою і вона досі називає чоловіка татом. Більше того, Соня навіть взяла прізвище відчима і на день батька вітає не свого біологічного батька Віталія Войченко, а саме Михайла Кіпермана.

У 2009 році у Віри Брежнєвої та Михайла Кіпермана народилася донька Сара. Подружжя здавалося дуже щасливим, однак через декілька років, у 2012 році, з’явилися чутки про те, що вони розійшлись. Згодом цю інформацію підтвердила сама Віра Брежнєва. Співачка не назвала причину розлучення, однак в Мережі ходили чутки, що Кіперман приревнував Віру до іншого чоловіка, ймовірно до Костянтина Меладзе. Іншою версією їхнього розлучення є начебто великі борги бізнесмена.

Після розлучення з Михайлом кіперманом Віра Брежнєва перестала говорити про свого колишнього чоловіка. Однак нещодавно донька співачки опублікувала в своїх Інстаграм-сторіс фото з батьком і привітала його з днем народження.

На одному зі знімків 12-річна Сара разом з батьком зробила селфі у дзеркалі, а інше фото явно зроблене під час якоїсь вечірки: Сара сидить на руках у батька.

Як зараз виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої: молодша донька співачки показала зворушливе фото з татом
Як зараз виглядає перший чоловік Віри Брежнєвої: молодша донька співачки показала зворушливе фото з татом

Варто відзначити, що Михайло Кіперман після розлучення з Вірою Брежнєвою помітно покращав. Він схуд і покращив свою фізичну форму.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.