Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото з Кацуріним у балахоні на 5 розмірів більше: ховає живіт за одягом

Відома українська співачка Надя Дорофєєва продовжує інтригувати шанувальників вільним одягом, під яким, як вони думають, зірка ховає вагітний живіт.

Надя Дорофєєва після офіційного повідомлення про розлучення з Володимиром Дантесом зійшлася з ресторатором Михайлом Кацуріним, якого відбила у своєї подруги Даші Кацуріної. Вони багато років дружили парами, часто відпочивали разом на курортах і загалом демонстрували ідеальну картину відносин. Але одразу після заяви Дантеса і Наді про розлучення повідомили Міша і Даша. Користувачі Мережі шуткували, що пари поміняються партнерами і згодом саме так і сталося. Дорофєєва почала зустрічатися з Кацуріним, а Володимир зійшовся з його колишньою дружиною Дашею.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото з Кацуріним у балахоні на 5 розмірів більше

Публіка бурхливо відреагувала на ці інтриги, немало хейту дістається Наді, оскільки вона першою зізналася у відносинах з ресторатором, тому її назвали зрадницею і розлучницею, адже крім цього вона ще й увела чоловіка з родини, де є двоє дітей.

Не зважаючи на це, співачка не приховує від підписників у своєму Інстаграм-блозі щасливих моментів особистого життя. На цей раз Дорофєєва показала, як творчо провела вихідні з коханим – пара разом створила витвір мистецтва. На своїй картині закохані зобразили все, що спадало на думку, вона вийшла у ніжних рожево-синіх відтінках. В перервах між малюванням Міша і Надя пили чай та насолоджувалися компанією один одного.

Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото з Кацуріним у балахоні на 5 розмірів більше
Вагітна Надя Дорофєєва засвітилася на фото з Кацуріним у балахоні на 5 розмірів більше

Уникнути чергової хвилі чуток про вагітність Дорофєєва не змогла, оскільки постала в кадрі в об’ємному балахоні на декілька розмірів більше. Оскільки співачка володарка розкішної фігури та стрункої талії, прихильники підозрюють, що імідж вона змінила, щоб приховати вагітний живіт під одягом.

Якщо це дійсно так, то для Наді майбутня дитина стане первістком, а для Кацуріна це буде вже третій спадкоємець.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!