Уся сім’я в зборі: Камалія показала зворушливі кадри з чоловіком та дітьми й розповіла, де вони відпочивають

Українська співачка Камалія зуміла розчулити Мережу несподіваними кадрами зі своїм чоловіком та дітьми. Артистка показала, де вони всією сім'єю наразі знаходяться

Українська співачка Камалія під час повномасштабної війни продовжує займатись своєю професійною діяльністю. Артистка активно підтримує українців і постійно проводить концерти. Цього разу співачка вирушила до Львова, де виступила для вимушено переміщених жителів українського Маріуполя.

Разом із Камалією до культурної столиці України вирушили її чоловік Мохаммад Захур та діти – доньки Арабелла та Мірабелла. Фотографією навпроти Львівського оперного театру артистка поділилась на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Камалія зазначила, що фотографія була зроблена 16 жовтня 2022 року.

Сонячна погода у Львові додала атмосфери та добра опублікованому знімку. Камалія, як берегиня, стояла найвище за всіх – ніби прикривала своїми крилами любові чоловіка та дітей. Мохаммад Захур ніжно обійняв їхніх з Камалією доньок, а дівчатка в цей час щиро усміхались в камеру.

Камалія розчулила Мережу новим сімейним знімком
Камалія розчулила Мережу новим сімейним знімком

У коментарях до нової публікації шанувальники артистки залишили чимало компліментів та теплих слів, зазначивши, що вони завжди раді бачити одну з найвідоміших українських сімей щасливими та усміхненими. Підписники зазначили, що після перегляду кадрів сімейства Камалії вони впевнились, що від великого кохання й дійсно народжуються найкрасивіші діти.

  • “Які ж гарні та дорослі дівчата!”;
  • “Неймовірно гарна сім’я!”;
  • “Дуже красиве українське дружнє сімейство. Вітаємо вас у Львові”;
  • “Камалія, ви унікальні! Подяка вам велика за те, що ви робите для України! Бережіть себе та доньок! До речі, лише нещодавно вперше почула у вашому виконанні “Скрипаль”. Мурашки побігли…”;
  • “Яка ж у вас класна сім’я, завжди любуюсь вами”;

Зазначимо, що у Львові українська співачка Камалія виступила в центрі для вимушено переселених маріупольців. Артистка поділилась кадрами з виступу та зазначила, що їй було дуже приємно співати для українців.

Камалія зробила репост опублікованих її шанувальниками Інстаграм-історій. Так, підписники подякували їй за влаштований мінівиступ та висловили свою велику вдячність за підтримку в такі складні часи.

Камалія виступила у Львові в центрі для вимушено переміщених маріупольців
Камалія виступила у Львові в центрі для вимушено переміщених маріупольців

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.