Віктор Павлік показав свою дочку, яка старша за його дружину Катерину Репяхову: “Така доросла”

Вперше за довгий час відомий український співак Віктор Павлік показав свою дочку Христину, яка виявилася старшою ніж його нинішня дружина Катя Репяхова.

Віктор Павлік до шлюбу з молодою блогеркою Катериною Репяховою не дуже активно вів блог в Instagram, але зараз постійно радує прихильників новими фото і відео. Співак часто записує історії для аудиторії дружини та передає їм привіт. На цей раз з його сторінки в соцмережі стало відомо, що артист після тривалої розлуки зустрівся зі своєю єдиною дочкою та її сином, його онуком.

Провідав доцю та онука

, – написав Віктор Павлік.

Сімейні знімки зібрали багато коментарів від користувачів Мережі. Аудиторія співака відмітила, що його донька Христина дуже схожа на батька. Також підписники приділили увагу віку жінки, яка виявилася старшою ніж нинішня дружина Павліка на 7 років:

  • “Доця старша від дружини?”;
  • “Дуже красива донечка, схожа на тата”;
  • “Гарні і доця і внук, нехай Господь благословить”;
  • “Така доросла!”;
  • “Як схожа”.
Віктор Павлік показав свою дочку, яка старша за його дружину Катерину Репяхову
Віктор Павлік показав свою дочку, яка старша за його дружину Катерину Репяхову

Нагадаємо, Христина народилася у другому шлюбі Віктора Павліка з дружиною Світланою. Також у нього є старший син Олександр від першого шлюбу і підростає син Михайло від Катерини Репяхової, якого він оточив надзвичайною турботою і ніжністю. У співака був ще один спадкоємець, син Павло від танцівниці Лариси Созаєвої, який не зміг побороти онкологічне захворювання і у 2020 році помер через декілька місяців після розпису зірки з блогеркою. Через це було рішення відмінити весілля.

Віктор Павлік поділився своєю фотографією в дитинстві
Віктор Павлік показав свою дочку, яка старша за його дружину Катерину Репяхову

Віктора Павліка і Катерину Репяхову часто критикують в Мережі за велику різницю у віці — дружина артиста молодша на 29 років. Вони переплюнули навіть Максима Галкіна і Аллу Пугачову, але пара продовжує доводити, що коханню вік не заважає і вони щасливі разом, не зважаючи ні на що. Блогерка має добрі відносини зі старшими дітьми чоловіка, а вони в свою чергу радіють щастю батька.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.