Акторка “Дизель Шоу” Яна Глущенко кардинально змінила імідж: зробила стрижку під їжачка і стала чорнявою

Акторка з "Дизель Шоу" Яна Глущенко вразила Мережу несподіваними та кардинальними змінами у своєму образі. Артистка показала, як виглядає з новою зачіскою

Відома українська акторка з неймовірним почуття гумору здобула свою популярність завдяки участі в телешоу від “Дизель Студіо”. Прихильники та перехожі глядачі полюбили артистку за її харизму та бездоганне виконання будь-якої ролі. Крім того, шанувальники завжди захоплювались неймовірною красою акторки. Яна Глущенко стала відома завдяки своєму шикарному білявому волоссі. Втім, артистка вирішила здивувати прихильників.

Так, колись на особистій сторінці зірки “Дизель Шоу” з’явилась фотографія з кардинально іншою зачіскою. Одразу не можна сказати, чи пасують зірці такі зміни, але варто зазначити, що вона виглядає безперечно у будь-якому вигляді. На опублікованій фотографії Яна Глущенко позувала з коротким чорнявим волоссям – зачіска “під їжачка”.

Яна Глущенко вразила шанувальників несподіваними та кардинальними змінами у своїй зовнішності
Яна Глущенко вразила шанувальників несподіваними та кардинальними змінами у своїй зовнішності

У коментарях під цією публікацією шанувальники та товариші зірки розділились на декілька таборів. Поки одні, деякі з гумором, інші всерйоз, зазначили, що Яні Глущенко й дійсно більше пасує така зачіска, то інша частина прихильників заявила, що їй було краще зі старою зачіскою. Більш того, деякі з підписників зазначили, що Яна Глущенко в такому образі сильно нагадує їм російську акторку та співачку Анастасію Самбурську.

  • “Ой ніііі… так років зо 20 відразу додається. Блондинкою красиво, ніжно і природно!”;
  • “Як з мультфільму Круелла!”;
  • “В Берліні подумали би, що ти транс…”;
  • “Дійсно краще!”;
  • “Одразу плюс 40 років…”;
  • “Не треба!!”;

Сама Яна Глущенко вирішила додати гумору до нового опублікованого посту. Артистка прокоментувала свій зовнішній вигляд:

Я без косметики з такою стрижкою та кольором буду схожа на бомжа швидше за все

Відома українська акторка та гумористка сильно вразила своїх прихильників жартом
Відома українська акторка та гумористка сильно вразила своїх прихильників жартом

Виявилось, що Яна Глущенко, звісно, лише пожартувала зі своєю аудиторією й показала, як би виглядала, якби наважилась на кардинальні зміни. Втім, акторка з “Дизель Шоу” залишається білявкою і в найближчий час навіть не замислюється про ймовірні зміни в собі. Будь-які сценічні образи поза сценою не мають нічого спільного з реальністю.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.