Як виглядають дорослі діти Мохаммада Захура від попереднього шлюбу: Камалія для них стала гарною мачухою

Найбагатша співачка України Камалія являється не лише матір'ю для доньок Арабелли і Мірабелли, а й мачухою для двох дорослих дітей її чоловіка Мохаммада Захура від попереднього шлюбу.

Історія кохання української співачки Камалії і Мохаммада Захура схожа на східну казку: пакистанський мільярдер закохався в українську красуню і вже через 3 місяці після знайомства він повів її під вінець. Камалія і Мохаммад живуть в щасливому шлюбі вже майже 20 років. Чоловік дуже любить свою дружину та їхніх двох дітей і дає їм тільки найкраще.

Камалія з чоловіком та дітьми
Як виглядають чоловік та діти Камалії

Мало хто знає, але Камалія – не перша дружина Мохаммада Захура. Раніше чоловік був одружений на жінці, яка родом з росії, одна після одруження з пакистанцем вона прийняла мусульманство.

Про першу дружину Мохаммада відомо дуже мало, адже чоловік приховує своє особисте життя до одруження з Камалією. Однак відомо, що від першої дружини Захур має двох дітей: доньку Тетяну та сина Армана.

Діти від першого шлюбу Захура вже дорослі. Тетяні 40 років, вона  заміжня та має двох дітей, а син поки що не одружений, йому 33 роки.

Фотографій доньки Захура в Мережі знайти неможливо. Ймовірно це через те, що жінка являється мусульманкою і через традиції не публікує свої фото в Мережі.

А ось фотографії сина Армана в Мережі вдосталь. 33-річний чоловік високий, має довге волосся та гарну вроду.

Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу
Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу

Цікаво, що дорослі діти Мохаммада Захура живуть разом зі своїм батьком і його новою дружиною під одним дахом. Про це стало відомо не так давно. Камалія сама про це розповіла в недавньому інтерв’ю.

Ми всі разом живемо в одному будинку разом з Танею, з Арманом. З Таніною родиною. У Тані двоє дітей. Одній дівчинці 10 років, іншій — 12 років. Ми всі живемо в одному будинку разом із дітьми, разом з іншими родичами.

, – зізналася Камалія.

За словами співачки, вона має гарні стосунки з дітьми Мохаммада від першого шлюбу. А сам Захур все життя підтримує свої дітей у фінансовому плані.

При цьому Камалія зізнається, що з першою дружиною свого чоловіка вона ніколи не бачилась і не спілкувалась. По словам артистки, коли вона вийшла заміж за Захура, його колишня дружина дуже погано про неї відзивалась. Саме тому у Камалії немає ні найменшого бажання знайомитись з цією жінкою.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.