Як виглядають дорослі діти Мохаммада Захура від попереднього шлюбу: Камалія для них стала гарною мачухою

Найбагатша співачка України Камалія являється не лише матір'ю для доньок Арабелли і Мірабелли, а й мачухою для двох дорослих дітей її чоловіка Мохаммада Захура від попереднього шлюбу.

Історія кохання української співачки Камалії і Мохаммада Захура схожа на східну казку: пакистанський мільярдер закохався в українську красуню і вже через 3 місяці після знайомства він повів її під вінець. Камалія і Мохаммад живуть в щасливому шлюбі вже майже 20 років. Чоловік дуже любить свою дружину та їхніх двох дітей і дає їм тільки найкраще.

Як виглядають чоловік та діти Камалії

Мало хто знає, але Камалія – не перша дружина Мохаммада Захура. Раніше чоловік був одружений на жінці, яка родом з росії, одна після одруження з пакистанцем вона прийняла мусульманство.

Про першу дружину Мохаммада відомо дуже мало, адже чоловік приховує своє особисте життя до одруження з Камалією. Однак відомо, що від першої дружини Захур має двох дітей: доньку Тетяну та сина Армана.

Діти від першого шлюбу Захура вже дорослі. Тетяні 40 років, вона  заміжня та має двох дітей, а син поки що не одружений, йому 33 роки.

Фотографій доньки Захура в Мережі знайти неможливо. Ймовірно це через те, що жінка являється мусульманкою і через традиції не публікує свої фото в Мережі.

А ось фотографії сина Армана в Мережі вдосталь. 33-річний чоловік високий, має довге волосся та гарну вроду.

Як виглядає син Мохаммада Захура від першого шлюбу

Цікаво, що дорослі діти Мохаммада Захура живуть разом зі своїм батьком і його новою дружиною під одним дахом. Про це стало відомо не так давно. Камалія сама про це розповіла в недавньому інтерв’ю.

Ми всі разом живемо в одному будинку разом з Танею, з Арманом. З Таніною родиною. У Тані двоє дітей. Одній дівчинці 10 років, іншій — 12 років. Ми всі живемо в одному будинку разом із дітьми, разом з іншими родичами.

, – зізналася Камалія.

За словами співачки, вона має гарні стосунки з дітьми Мохаммада від першого шлюбу. А сам Захур все життя підтримує свої дітей у фінансовому плані.

При цьому Камалія зізнається, що з першою дружиною свого чоловіка вона ніколи не бачилась і не спілкувалась. По словам артистки, коли вона вийшла заміж за Захура, його колишня дружина дуже погано про неї відзивалась. Саме тому у Камалії немає ні найменшого бажання знайомитись з цією жінкою.