“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала свого законного чоловіка: гарна пара

Відома українська актриса і гумористів Олена Кравець на сцені "Кварталу" була дружиною Зеленського і Кошового, але її реальний чоловік зовсім не схожий на сценічних.

Як єдина і неповторна жінка “Вечірнього кварталу”, Олена Кравець має численних шанувальників, які слідкують за її життям поза сценою. Найбільша кількість пошукових запитів стосуються її чоловіка, за яким вона заміжня.

Олена Кравець поділилась романтичним фото зі своїм чоловіком
Олена Кравець вперше показала свого законного чоловіка

Історія кохання Олени і Сергія Кравець почалася ще з часів, коли вони грали в університетському КВН. Майбутні чоловік та дружина тісно спілкувалися і дружили, але до романтичної стадії їх відносини перейшли не одразу. Обидва веселі, кмітливі, зі схожими поглядами на життя вони стали парою вже добре знаючи один одного.

Кравець згадувала, як зрозуміла, що закохалася. Одного разу Сергій пропустив декілька репетицій під ряд, а мобільних телефонів тоді не було, домашнього у нього теж не було. Після репетиції Олена стояла на зупинці і довго сумнівалася, але потім сіла в тролейбус і поїхала не до себе додому, а до Сергія, двері їй відкрила його мама, майбутня свекруха:

Я зайшла, озирнулася і зрозуміла, що в цьому домі буду жити, неначе задзвенів внутрішній колокольчик

, – розповідала Кравець в інтерв’ю.

Олена Кравець показала коханого на рідкісному фото
Олена Кравець показала чоловіка на рідкісному фото

Молоді люди стали жити разом, а через деякий час Олена завагітніла. Закохані вирішили зіграти весілля, на яке запросили більше сотні гостей – гра в КВН подарувала їм можливість влаштувати таке пишне весілля.

У 2003 році у подружжя з’явилася донька Маша, якій вже 19 і яка виросла надзвичайно красивою дівчиною, успадкувавши найкращі риси своїх батьків. У 2016 році Сергій і Олена Кравець стали батьками двійні. Пара ніколи не потрапляла в публічні скандали та завжди демонструвала гармонію і взаєморозуміння, ставши однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.