ТОП-5 найкрасивіших і найрозкішніших вечірніх суконь Оксани Марченко: Камалії такий розмах і не снився

Хоча скандальна Оксана Марченко нині відома як дружина зрадника, раніше ведуча була дуже популярною на українському телебаченні. Пропонуємо згадати найприголомшливіші сукні Марченко

Оксана Марченко – колись відома українська телеведуча та улюблениця телеглядачів. Хоча сьогодні вона найбільше відома як дружина зрадника та проросійського політика Віктора Медведчука, раніше артистку любило чимало українців. Більш того, не можна заперечувати того факту, що стилісти та дизайнери створювали для Оксани Марченко приголомшливі образи.

Сукні для Оксани Марченко шили за спеціальними ескізами, які відбирали досвічені експерти. Ефект від вечірнього вбрання посилювала ледве не ідеальна фігура ведучої. Іноді здавалось, що Оксана Марченко не телеведуча популярних шоу, а їх найголовніша зірка. Пропонуємо згадати найбільш розкішні та красиві вечірні сукні ведучої.

Блискуче срібло

Шикарна срібляста сукня з цікавим орнаментом
Шикарна срібляста сукня з цікавим орнаментом

У такому образі Оксана Марченко з’явилась як ведуча одного з випусків відомого українського шоу “Х-Фактор”. Прямий крій підкреслив стрункий стан ведучої та візуально зробив її вищою. Варто зазначити, що білявий колір волосся надзвичайно пасує Оксані Марченко в такому образі.

Чорна сукня з симпатичними візерунками

 

Елегантна вечірня сукня Оксани Марченко
Елегантна вечірня сукня Оксани Марченко

Не важливо, з якого боку ви поглянете на цю сукню – вона буде симпатичною та привабливою. Образ одночасно стриманий та “із перчинкою”. Напівпрозора тканина, що обережно прикриває плечі додає таємності до наряду, а візерунки та виріз забарвлюють загальний вигляд Оксани Марченко.

Смарагдовий оксамит

Оксамитова сукня смарагдового кольору зачарувала глядачів
Оксамитова сукня смарагдового кольору зачарувала глядачів

Приголомшливий оксамит у смарагдовому кольорі не зміг залишити байдужим жодного глядача. Ефектний виріз продемонстрував струнку фігуру Оксани Марченко.

Сукня Х-Фактор

Чорна сукня із червоними та сріблястими вставками
Чорна сукня із червоними та сріблястими вставками

Одна з найцікавіших суконь, в яких з’являлась на публіці Оксана Марченко. Образ особливо зацікавив глядачів, адже загалом він нагадує логотип відомої телепередачі. Більш того, поєднання цих кольорів виглядає доволі симпатично.

Пишна вечірня сукня та діадема на голові

У цьому образі Марченко виглядала як принцеса
У цьому образі Марченко виглядала як принцеса

Пишна сукня та діадема на голові буквально перетворили телеведучу Оксану Марченко на принцесу. Блискучий вечірній образ створював відчуття помпезного свята, а зачіска зірки додавала шарму загальному зовнішньому вигляду.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".