Дорофєєва та Кацурін чекають на дитину? Колишня Дантеса натякнула на вагітність та зробила йому “сюрприз”

Відома українська співачка Надя Дорофєєва в черговий раз підігріла чутки про вагітність. Артистка з'явилася на публіці у сукні для вагітних.

Особисте життя Наді Дорофєєвої останні 7 місяців знаходиться на слуху у публіки. Річ у тім, що в березні цього рокі співачка оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу.

Як виявилось, причиною розлучення стало те, що Надя почала крутити роман із другом сім’ї, ресторатором Михайлом Кацуріним. Більше того, Михайло заради співачки покинув свою дружину та двох маленьких дітей.

Як виглядає новий коханий Наді Дорофєєвої

Варто зазначити, що публіка засуджує Дорофєєву, мовляв, вона зрадила Дантесу та увела чоловіка з сім’ї, ще й у своєї близької подруги. Через хейт у Мережі Дорофєєва майже не розповідає про своє особисте життя ні в Мережі, ні в інтерв’ю.

Однак останнім часом публіка запідозрила, що співачка мовчить й про свій цікавий стан. Чутки в Мережі з’явилися через те, що Надя, яка має тонку фігуру та плоский живіт, останнім часом на публіці з’являється лише у вільному одязі, який приховує її форми.

Нещодавно співачка знову підлила масла у вогонь, опублікувавши нове фото у своєму Інстаграм-блозі. На фото Дорофєєва позувала разом із військовим, однак фоловери звернули увагу на одяг артистки. Надя була одягнена у вільну сукню, яка схожа на одяг для вагітних.

Втім, сама Надя Дорофєєва пока не підтвердила здогадки своїх прихильників, однак вже тренується бути мамою на дітях свого нового коханого. Як відомо, Михайло Кацурін має двох дітей: 6-річну доньку та 1-річного сина. Після розлучення діти залишились жити з мамою, втім чоловік часто бере дітей до себе і проводить з ними час. Надя Дорофєєва також часто присутня на таких сімейних зустрічах.

Артистка не соромиться публікувати відео в Мережу, на яких бавиться із дітьми своєї колишньої подруги, у якої увела чоловіка. Здається, співачці вдалось налагодити гарні стосунки із дітьми свого нового коханого.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.