Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині: ексклюзивне фото хлопця зі змагань

Відомий український співак Олег Винник приховує особисте життя. Однак відомо, що чоловік має дружину та дорослого сина, який проживає в Німеччині.

Олег Винник багато років є улюбленцем українських жінок. Артист одразу створив собі образ завидного холостяка та викрадача жіночих сердець. Звісно, в образ мачо аж ніяк не вписується наявність дружини та дітей, тому артист приховує своє особисте життя й ніколи не розповідає про дружину та сина в інтерв’ю.

Однак прихильники артиста вже давно знають, що дружиною Винника є його бек-вокалістка Таїсія Сватко відома під псевдонімом Таюне. Згідно з журналістським розслідуванням, вони одружилися ще в студентські роки та мають спільного сина.

Олег Винник через багато років шлюбу з Таюне зізнався, чому приховував від публіки дружину
Як виглядає дружина Олега Винника

Як відомо, Винник багато років жив у Німеччині та будував кар’єру соліста мюзиклів. Варто відзначити, що там від досяг значних успіхів. Ще в ті часи в  одному із інтерв’ю чоловік розповідав про свого сина, якого звуть Юліан. З того часу Винник не сказав жодного слова в пресі про свого сина. Саме тому про Юліана відомо дуже мало, однак деяку інформацію журналістам вдалось роздобути.

Так, відомо, що сину Винника вже 18 років. Він не пішов по стопах своїх батьків і не став музикантом. Юліан професійно займається спортом, а саме плаванням.

Не так давно в Мережу потрапили фотографії юнака завдяки його професійним досягненням. Так, на сайті спортивного клубу, де займається син Винника, були опубліковані знімки зі змагань з плавання.

Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині
Як виглядає 18-річний син Олега Винника, який проживає в Німеччині

Варто зазначити, що Юліан Винник досяг значних успіхів у цьому виді спорту. Згідно з даними, які оприлюднені на сайті спортивного клубу, син Винника бере участь в чемпіонатах Північної Німеччини. Так, в січні 2020 року на змаганнях в Берліні він зайняв перше місце у запливі вільним стилем.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник і Таюне поїхали до Німеччині, приховавши це від публіки. Лише влітку адвокат артиста повідомила, що чоловік виїхав із України, начебто на лікування. При цьому жінка не назвала хворобу, якою хворіє артист.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.