У шкіряному комбінезоні і на шпильках: дружина Олега Винника в стилі жінки-кішки вразила виглядом на сцені

Відомий український співак Олег Винник веде закритий образ життя і не розповідає нічого про свою дружину, але вся Мережа впевнена, що це Таюне.

Олег Винник і Таюне для усіх не тільки співак і бек-вокалістка, але ще також чоловік та дружина. Зірки не коментують свої відносини і продовжують тримати в секреті, що насправді між ними, але вже давно у ЗМІ та в Мережі вони згадуються як подружжя.

Зіркова пара давно перестала з’являтися в Instagram, а поки вони там з’являлися, то публікували пости виключно такі, які стосувалися творчості, нічого про особисте життя. Вже декілька місяців вони навіть про творчість нічого не публікують, змушуючи фанів за ними сумувати та створювати ще більше фан-сторінок, де можна побачити різні фото і відео з виступів артистів.

Где скрывается Олег Винник и его жена Таюне
Дружина Олега Винника в стилі жінки-кішки вразила виглядом на сцені

Багато коментарів зібрало відео, на якому Таюне сольно виконала пісню “Зову”. Бек-вокалістка і дружина Олега Винника вийшла на сцені в стилі жінки-кішки — у комбінезоні з чорної шкіри та широким поясом з масивною пряжкою, туфлях-човниках на підборах, з пишною зачіскою, блискучим макіяжем і довгими сережками, які вдало завершують цей екстравагантний образ. Перчинки додає застібка на комбінезоні, яку Таюне трохи розстебнула.

Дружина Олега Винника в стилі жінки-кішки вразила виглядом на сцені
Дружина Олега Винника в стилі жінки-кішки вразила виглядом на сцені

Користувачі Мережі вважають образ співачки дуже вдалим:

  • “Красуня із прекрасним голосом”;
  • “Це ваш стиль, бо ті вбрання не то”;
  • “Яка ж чудова наша Таюне”;
  • “Клас!!”.

Нагадаємо, пісні для сольної кар’єри Таюне пише Олег Винник, але зараз все на паузі. Поки в Україні неспокійно, зірки знаходяться в Німеччині. Публіка критикувала співака за те, що в такі часи не висловлюється і не підтримує дух українців, тому адвокат Винника прокоментувала його відсутність та заявила, що він перебуває в Європі на лікуванні і там координує діяльність благодійного фонду “Вовчиця”.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.