Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача з “Квартал 95”: зразкова сім’я і всі на одне обличчя

Відомий український гуморист і актор Юрій Ткач, який став зіркою "Квартал 95", щасливий в особистому житті і не ховає від прихильників свою дружину і дочку.

Юрій Ткач полюбився публіці як учасник команди КВН “Дніпро”, шоу “Ліга Сміху”, “Вечірній квартал”, серіалів “Одного разу під Полтавою” і “Країна У”. Також Юрій вів безліч весіль, ювілеїв, корпоративних заходів, адже як ведучому йому вдається зарядити позитивом абсолютно всіх. Він харизматичний і смішний актор, який такий же веселий у реальному житті і не дає сумувати своїй сім’ї.

У 2014 році Юрій Ткач зробив пропозицію руки і серця своїй коханій, чемпіонці Європи з бальних танців Вікторії. Освідчення було досить скромним, але душевним. Віка прийняла обручку і погодилася вийти за нього заміж. На своє весілля закохані запросили усього 20 чоловік — рідних і близьких друзів, але гуляння продовжувалися цілих три дні і по всій програмі.

Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача
Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача

У шлюбі Юрій та Вікторія стали батьками дочки Лізи. В цьому році дівчинці виповнилося 8 років. Вона взяла від мами красу, а від тата його природню харизму і вже збирає свою армію фанатів.

В сім’ї гумориста панує повне взаєморозуміння. В інтерв’ю Ткач розповідав, що в їх відносинах з дружиною немає образ і ревнощів, Вікторія з розумінням поставилася до його участі в шоу “Танці з зірками” та довгим тренуванням з Ілоною Гвоздьовою. Більше того, кохана і донька допомагали йому у підготовці і підтримують голову родини у всьому.

Під час війни в Україні Вікторія і Ліза евакуювалися в Болгарію і жили там деякий час, але влітку вирішили повернутися і сім’я нарешті з’єдналася після такої розлуки.

Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача
Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача

Юрій Ткач активний користувач Instagram і його улюблені дівчата стають героїнями його гуморних відео. Прихильники захоплюються зірковою родиною.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.