Після розлучення з Дорофєєвою здобув справжню сім’ю: Дантес показав ранок з Кацуріною та її сином

Володимир Дантес, який раніше не поспішав ставати татутесем, зараз виконує роль сім'янина і потенційного відчима двох маленьких дітей. Подробиці читайте далі в матеріалі.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва були одною з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу. Вони виглядали щасливими і гармонійними у своїх стосунках. Сходились вони і у позиції, щодо дітей. Надя і Вова не поспішали ставати батьками і відносились до таких людей, як чайлфрі (вільні від дітей), однак при цьому допускали, що колись у них таки будуть спадкоємці.

Розлучення відомої зіркової пари Володимира Дантеса і Надії Доровєєвої стало для багатьох приголомшливою новиною
Дантес і Дорофєєва були у шлюбі 7 років

Однак життя повернулося цікавим боком і зараз Дорофєєва та Дантес частково виховують не своїх дітей. Річ у тім, що ще в лютому цього року подружжя вирішило розлучитись. І хоч Надя та Вова не називали офіційних причин розставання, пізніше стало відомо, що Дорофєєва закохалася у друга їхньої сім’ї Михайла Кацуріна. Більше того, Наді вдалось увести Кацуріна із сім’ї та ще й у своє гарної подруги. Михайло заради співачки покинув свою дружину Дашу, незважаючи на те, що у них є двоє маленьких дітей.

Цікаво, що через декілька місяців після “сімейної драми” колишній чоловік Дорофєєвої Вова Дантес зійшовся із колишньою дружиною Кацуріна Дашею. То ж вийшло так, що сімейні пари просто обмінялись партнерами.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною

Діти Михайла та Даші Кацуріних після розлучення залишились жити з мамою. Тому Вові Дантесу, який зустрічається з Дашею, проводить багато часу із дітьми.

Нещодавно в своєму Інстаграм-блозі Дантес показав сімейний кадр ранку з новою коханою та її 1-річним сином. На знімку Даша Кацуріна ще спала в ліжку, а її маленький синочок вже йшов її будити.

Дантес показав ранок з Кацуріною та її сином
Дантес показав ранок з Кацуріною та її сином

Варто зазначити, що Даша Кацуріна в інтерв’ю Василісі Фроловій зізналась, що була здивована, як швидко Дантес знайшов спільну мову з її дітьми, адже раніше він позиціонував себе, як “чайлфрі”. Також дівчина відверто розповіла, що ще більше закохується у Вову, коли бачить, як гарно він ладнає з її донькою та сином.

Варто зазначити, що і Надя Дорофєєва проводить багато часу з тими ж дітьми, адже Михайло Кацурін часто забирає їх до себе на вихідні.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.