Сама сховалася, а діти у всіх на виду: як виглядають та чим займаються син і доньки онкохворої Заворотнюк

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня", яка останні 3 роки бореться з важкою онкологічною хворобою, являється багатодітною матір'ю. Як зараз виглядають та чим займаються діти акторки, читайте далі в матеріалі.

51-річна Анастасія Заворотнюк являється матір’ю трьох дітей. Старші Анна та Майкл народилися у шлюбі актриси з бізнесменом Дмитром Стрюковим. Вони вже дорослі та живуть окремо від батьків. Найменшій доньці акторки Мілі всього 4 роки. Дівчинка народилася за декілька місяців до того, як її мамі встановили страшний діагноз.

Анна Заворотнюк

Анна Заворотнюк
Як виглядають та чим займаються діти Анастасії Заворотнюк

Анна – старша донька Анастасії Заворотнюк, їй 26 років. Дівчина народилася у шлюбі акторки з мільйонером Дмитром Стрюковим. Дівчина закінчила російську школу і поїхала здобувати вищу освіту у Штатах. Там Анна отримала диплом продюсера і почала розвивати свою кар’єру моделі та актриси.

Після того, як її мама Анастасія Заворотнюк захворіла, дівчина повернулася до Росії. Зараз Анна займається моделінгом та розвиває свій блог в Інстаграм.

Варто відзначити, що Анна неймовірно схожа на свою зіркову маму. Вони мають практично одне обличчя.

Анастасия и Анна Заворотнюк
Як виглядають та чим займаються діти Анастасії Заворотнюк

Майкл Стрюков

Як виглядають та чим займаються діти Анастасії Заворотнюк
Як виглядають та чим займаються діти Анастасії Заворотнюк

Єдиному сину Заворотнюк Майклу зараз 22 роки. Хлопець має англомовне ім’я, адже народився в Америці, де довгий час жила Заворотнюк, будучи заміжньою за Дмитром Стрюковим.

На відміну від своєї сестри Анни Майкл зовсім не публічний. Хлопець має Інстаграм-блог, але робить нові публікації вкрай рідко. Втім, свої фото хлопець рідко оприлюднює. Зачасту Майкл заливає у Мережу свої малюнки. Відомо, що Майкл деякий час навчався в Швейцарії, однак покинув навчання за кордоном та вступив у московський університет. Ймовірно це пов’язано з хворобою його матері: хлопець хотів бути ближче до мами, яка потребує зараз до себе особливої уваги.

Син Заворотнюк дуже творча особистість. Окрім малювання, хлопець пише вірші та грає на кількох музичних інструментах.

Міла Чернишова

Чоловік Анастасії Заворотнюк з донькою Мілою
Чоловік Анастасії Заворотнюк з донькою Мілою

У вересні 2008 року Анастасія Заворотнюк вийшла заміж втретє за фігуриста Петра Чернишова. Через 10 років у них народилась донечка Міла. Заворотнюк народила її у віці 47 років, з допомогою ЕКЗ.

Відомо, що зараз 4-річна Міла проживає разом із своєю хворою мамою та бабусею у заміському будинку Заворотнюк.

Більше цікавих фактів про життя дітей Анастасії Заворотнюк дивіться у відео:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.