Чорне волосся і грубі стрілки: молода дружина Віктора Павліка додала собі віку несподіваною зміною образу

Усі звикли бачити молоду дружину Віктора Павліка з білявим волоссям, мінімумом макіяжу та щирою усмішкою. Зірка вирішила приголомшити публіку несподіваними кадрами

Хоча дружина Віктора Павліка набагато молодша за свого зіркового обранця, подружжю вдалось побудувати міцні стосунки. Сім’я виховує маленького сина Михайлика, а Віктор Павлік та Катерина Репяхова працюють над спільною справою. Хоча у закоханих чимало “хейтерів”, їх все одно можна вважати однією з наймиловидніших пар українського шоубізнесу.

Катерина Репяхова закарбувалась в пам’яті українців у образі неймовірно милої та щирої людини. Красиве біляве волосся пасує до блакитних очей зіркової дружини, а її щира усмішка, за словами шанувальників, робить її схожою на янгола. Втім, такою Катерина Репяхова була не завжди й поспішила поділитись кадрами зі своєї “бунтарської юності”.

Катерина Репяхова розповіла про свою племінницю

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість активно ділиться зі своїми шанувальниками деталями особистого життя. Нині Катерина Репяхова завітала у гості до своєї сестри, яка вже довгий час мешкає в Ізраїлі. Нещодавно дружина Віктора Павліка розповіла про свою першу племінницю Лізу та її життя в Тель-Авіві.

Катерина Репяхова розповіла про свою племінницю
Катерина Репяхова розповіла про свою племінницю

Так, Репяхова вирішила поділитись тим, як живе 17-річна дівчина в Ізраїлі. За зізнанням зірки, вона закінчує 12-й клас школи, а одночасно з тим працює в ресторані свого батька. Ліза працює в закладі неповний робочий день та є офіційно працевлаштованою. Відповідно, у своєму віці дівчина вже платить податки та отримує зарплатню.

Катерина Репяхова показала кадри з місця роботи Лізи. Після завершення своєї зміни в ресторані дівчина приєдналась до вечері зі своїми рідними, втім після трапези поспішила відправитись на прогулянку з друзями. Репяхова з гумором поділилась своїм здивуванням від того, як багато в молоді енергії.

Катерина Репяхова з чорним волоссям та макіяжем у стилі “смокі-айс”

Крім того, дружина Віктора Павліка зазначила, що досі не може повірити в те, що її племінниця Ліза так швидко виросла. Катерина Репяхова зазначила, що в її очах дівчина виглядає досі маленькою, а у доказ опублікувала архівні фотографії.

Катерина Репяхова показала, як виглядала в минулому
Катерина Репяхова показала, як виглядала в минулому

На опублікованих кадрах дівчина позує разом зі своєю ще маленькою племінницею. Волосся Катерини Репяхової коротко підстрижене та зафарбоване у чорний колір, а на очах макіяж в стилі “смокі-айс”. У такому образі дружина Віктора Павліка виглядає дещо старшою, адже темний колір волосся завжди додає віку.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.