Як червона помада, накладні вії та пудра змінили зовнішність Влада Ями? Косметика творить дива (ФОТО)

Один з найпопулярніших українських хореографів та суддя "Танців з зірками" Влад Яма має добре почуття гумору і не боїться сміятися з самого себе.

Влад Яма є професійним танцюристом і хореографом, який поєднав свій талант з роботою на телебаченні. На рахунку Ями такі популярні шоу, як “Танці з зірками”, “Україна має талант”, “Танцюють всі!”, “Модель XL”, “Ліга сміху”, “Хто зверху?”, “Маскарад”, “Ліпсінк батл”. Саме на останньому з перелічених проєктів герой статті перевтілився в жінку і у нього це вдалося напрочуд добре.

Червона помада, накладні вії та пудра кардинально змінили зовнішність Влада Ями, який намагався спародіювати переможницю “Євробачення-2016” Джамалу. Своє перевтілення хореограф доповнив білосніжною чалмою та довгими сережками-пір’ями.

Влад Яма з накладними віями і червоною помадою змінився до невпізнання
Влад Яма з накладними віями і червоною помадою змінився до невпізнання

Глядачі та користувачі мережі оцінили пародію Ями та засипали його компліментами, зазначивши, що він справді вийшов схожим на Джамалу.

Влад Яма з яскравим жіночим макіяжем став схожим на Джамалу
Влад Яма з яскравим жіночим макіяжем став схожим на Джамалу

В Інстаграмі танцюрист викладав кадри цьому епатажному образі, на одному з яких він позував з коханою дружиною Ліліаною та їхнім сином Леоном:

“Така в татка робота… Кохана, дякую за підтримку і розуміння! А синок вже все забув… Сподіваюсь”, – пожартував артист.

Влад Яма з накладними віями і червоною помадою змінився до невпізнання
Влад Яма з накладними віями і червоною помадою змінився до невпізнання

Зі своєю дружиною Ліліаною Влад Яма познайомився в нічному клубі. Спершу він побоявся до неї підійти, оскільки вважав, що дівчина нато гарна для нього, але через два тижні він знову її там побачив і відчув, що закохався. Молоді люди почали зустрічатися в той же вечір, але на пропозицію хореограф наважився лише після семи років стосунків, тому що на той момент вже став популярним в образі холостяка-мачо:

“Мені здавалося, що після одруження одразу постарію і перестану бути цікавим жіночій аудиторії”, – ділився Яма.

Зараз Влад і Ліліана Яма демонструють повну сімейну ідилію та займають місце в рейтингу найміцніших пар українського шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.