Нюдові відтінки та панорамні вікна: Ксенія Мішина з “Холостячки” показала свою квартиру в Києві

Популярна українська акторока Ксенія Мішина, яка прославилася завдяки ролі Лідії Шефер в серіалі "Кріпосна" та участі в романтичному реаліті "Холостячка", показала свою квартиру в Києві.

Популярність до Ксенії Мішиної приходила поступово. Після того, як вона засвітилася в “Кріпосній”, її запросили на “Танці з зірками”, а потім акторка стала головною героїнею найромантичнішого шоу “Холостячка” на СТБ. Під час проєкту зірка закохалася у гумориста Олександра Еллерта, який став переможцем 1 сезону, пара будувала стосунки близько року після фіналу. Але зараз між ними нічого немає і Ксенія знову холостячка, а її найголовніший чоловік – це єдиний син Платон, якого вона виховує без батька.

Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном
Ксенія Мішина показала, де живе зі своїм сином Платоном

За роки роботи в кіно і на телебаченні Мішина змогла собі дозволити втілити в життя велику мрію і купити квартиру в Києві. Акторка зізнавалася, що взагалі хотіла будинок і фінансово навіть могла це потягнути, але зрозуміла, що це для неї достатньо незручно, оскільки доведеться переїхати за місто:

“Дитина, школа, возити, купа проблем до цього додається. Прив’язка до Києва у мене є і я цю ідею відклала на пізніше. Колись в моєму житті буде дім, але поки я обійдуся квартирою”, – розповідала Мішина.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер'єр своєї квартири в Києві
Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер’єр своєї квартири в Києві

Квартира зірки знаходиться на лівому березі столиці в житловому комплексі, у який вона закохалася з перших поглядів. Її не хвилює, що лівий берег територіально далі від центру, Ксюша на цьому не зациклюється і вважає, що якщо їй це не сподобається, то з часом вона просто змінить місце проживання.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер'єр своєї квартири в Києві
Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер’єр своєї квартири в Києві

Ксенія Мішина живе в просторій квартирі, у якій спочатку було 4 кімнати зі спільною кухнею-залою, але вона перепланувала її разом з дизайнерами. Оселя двоярусна, виконана у нюдових відтінках, мінімалістичний стильний інтер’єр, панорамні вікна, світлі меблі.

Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер'єр своєї квартири в Києві
Екс-холостячка Ксенія Мішина показала інтер’єр своєї квартири в Києві

Якби не перипетії у стосунках з Еллертом, там вони могли б жити разом і виховувати близнюків, яких прямли народити, екс-холостячка більше не хоче асоціюватися з колишнім і приймає залицяння від нових кавалерів.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.