Діти з “Кварталу” помітно підросли – деяких і не впізнати: як виглядають доньки Кошового, Кравець, Жидкова

Фанати гумору від студії "Квартал 95" уважно слідкують за особистим життям зірок-кварталівців, а також їхніх близьких. Зокрема, чоловіків, дружин і дітей.

Діти знаменитостей доволі часто йдуть стопами зіркових батьків, так і деякі з дітей акторів “Кварталу” вже встигли й самі стати зірками і наздоганяють їх не лише за зростом, а й за рівнем популярності.

Як виглядають діти Євгена Кошового

Євгена Кошового вдома оточують самі красуні. Його кохана дружина Ксенія народила двох доньок – Варвару і Серафіму. Поки молодша підростає, старша Варя у свої 14 років спробувала себе в якості гумористки на шоу “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”, співачки на сцені “Голос. Діти” і акторки в серіалі “Батько рулить”. Крім того, спадкоємиця Кошового займається танцями, а батьки щиро підтримують дівчину у всіх починаннях.

Як виглядає старша донька Кошового Варвара
Як виглядає старша донька Кошового Варвара

Як виглядає старша дочка Олени Кравець

У єдиної і неповторної красуні “Вечірнього кварталу” Олени Кравець троє дітей, але увага наразі прикута до її старшої доньки Марії. 19-річна Маша Кравець професійно займається сучасними танцями, розвиває сторінку в Інстаграмі, знімає танцювальні відео для ТікТок та підкорює публіку своєю красою, яку успадкувала від красуні-мами.

Як виглядає донька Олени Кравець Маша
Як виглядає донька Олени Кравець Маша

Як виглядають доньки Валерія Жидкова

Тамбовський вовк Валерій Жидков – батько двох чарівних дівчат. Молодшу звати Софія, а старшу – Єлизавета, яку хрестив ще один кварталівець, Олександр Пікалов. 18-річна Ліза виросла дуже творчою людиною, вона малює, грає на кількох музичних інструментах, пише пісні, і хоча Валерій бачить в ній потенціал, дає їй можливість самостійно обирати своє майбутнє:

“Я бачу в ній велике майбутнє творче, але я не хочу змушувати її йти у цей напрямок силою, тому що сам прийшов у нього усвідомлено”, – розповідав Жидков.

Як виглядають діти Валерія Жидкова
Як виглядають діти Валерія Жидкова

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.