Як виглядає мама молдавського красунчика Дана Балана і де вона працює: 64-річна жінка із зовнішністю Барбі

Молдавський мачо Дан Балан регулярно опиняється в рейтингах найкрасивіших чоловіків сцени. Таку ефектну зовнішність він успадкував від своєї чарівної мами.

Дан Балан – доволі загадковий артист, який не ділиться подробицями особистого життя і вкрай рідко виходить на зв’язок з фанатами в мережі. Не знайти на його сторінці Інстаграм і фото з мамою, але вона, на відміну від зіркового сина, більш активна у блозі.

Як виглядає мама Дана Балана

Людмила Балан – відома в Румунії та Молдові телеведуча і співачка. Її дебют на телебаченні відбувся у 19 років, вона була ведучою дитячих програм, згодом стала продюсеркою шоу “Танті Людмила”, танті з румунського перекладається як тітка. Свою телекар’єру мама Дана Балана призупинила, коли її чоловіка Михая призначили послом Молдови в Ізраїлі і вони родиною переїхали до Тель-Авіва. Через кілька років після повернення додому Людмила повернулася на блакитні екрани. У 2013 році героїня статті дебютувала як співачка.

Як виглядає мама молдавського красунчика Дана Балана

Жінка може похизуватися неймовірним виглядом у свої 64 роки. Вона з легкістю позує у молодіжних сукнях та купальниках, підкреслюючи лялькову фігуру, а на її обличчі неможливо розгледіти зморшок.

Як виглядає мама Дана Балана в купальнику
Як виглядає мама Дана Балана Людмила

Появу Людмили Балан на сцені вокального шоу “Голос країни” викликала справжній фурор серед українських телеглядачів. Зірка прийшла в проєкт, щоб зробити сюрприз сину, який на той момент був одним з тренерів, і виконанням народної пісні “Горіла сосна, палала” натякнула на стосунки Дана Балана і Тіни Кароль, адже цю пісню зазвичай співають молодятам на весіллі.

Як виглядає мама молдавського красунчика Дана Балана

З того часу Людмилу Балан і Тіну Кароль постійно порівнюють у мережі як майбутню свекруху та невістку, але вони обидві мають свій шарм і зачаровують красою.

Мама Дана Балана проти Тіни Кароль

Всі деталі загадкової любовної історії молдавського мачо Дана Балана і української поп-діви Тіни Кароль дізнавайтеся у відео на нашому YouTube-каналі: