“Я вдячна тобі за все”: Надя Дорофєєва показала, хто був поруч із нею після розлучення з Володимиром Дантесом

Надя Дорофєєва на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала фотографії людини, яка була поруч із нею в будь-яких важких життєвих ситуаціях

Відома українська співачка Надя Дорофєєва активно веде свою особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Там артистка постійно розповідає про події в Україні, ділиться деталями свого творчого та особистого життя. Цього разу співачка показала архівні фотографії зі своєю подругою, яка вчора святкувала день народження.

Надя Дорофєєва показала людину, яка завжди з нею поруч

Відома українська співачка Надя Дорофєєва опублікувала серію Інстаграм-історій, на яких показала одну зі своїх найкращих подруг. Артистка продемонструвала милі кадри, на кожному з яких вона з подругою щиро усміхалась та була дуже щасливою.

Надя Дорофєєва поділилась із підписниками милими кадрами, на яких позує зі своєю подругою
Надя Дорофєєва поділилась із підписниками милими кадрами, на яких позує зі своєю подругою

Окрім симпатичних фотознімків, Надя Дорофєєва також підписувала кожну з опублікованих фото. Подруга української співачки вчора відсвяткувала день народження, а тому артистка вирішила привітати її ще й в особистому Інстаграм-блозі. Окрім привітань зі святом, Надя Дорофєєва вирішила зізнатись, що саме її подруга завжди опинялась поруч в усі важкі моменти її життя.

Українська співачка показала зворушливі дружні кадри з близькою людиною
Українська співачка показала зворушливі дружні кадри з близькою людиною

Сьогодні день народження в особливої дівчини. Я щаслива, що ти в мене є. Я тебе дуже-дуже люблю. Я вдячна за кожен день, що ти була поруч. А це – твій минулий день народження. Ох, який був день! Дякую, що була поруч, коли мені було дуже складно. Ти – гарна завжди, навіть під час війни

– прокоментувала опубліковані кадри українська співачка Надя Дорофєєва.

Українська артистка продемонструвала шанувальникам людину, яка була поруч із нею в усі важкі моменти її життя
Українська артистка продемонструвала шанувальникам людину, яка була поруч із нею в усі важкі моменти її життя

За зізнанням Дорофєєвої, її подруга була поруч у найважчі моменти її життя. Можна припустити, що під час розлучення зі своїм колишнім Володимиром Дантесом, Надя звернулась по дружню допомогу саме до своєї подруги. З відвертих слів Дорофєєвої можна зробити висновок, що разом з її подругою вона пройшла багато випробувань.

Надя Дорофєєва розчулила публіку милими кадрами з подругою
Надя Дорофєєва розчулила публіку милими кадрами з подругою

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.