Як виглядають без макіяжу Вікторія Булітко, Яна Глущенко та інші акторки “Дизель Шоу”? Косметика творить дива

Публіка звикла бачити цих зірок лише з професійним макіяжем, зачіскою та в красивому вбранні. Як виглядають акторки "Дизель Шоу" без макіяжу, дивіться далі в матеріалі.

Правильний макіяж завжди змінює зовнішність будь-якої жінки на краще. Саме тому, всі зірки шоу-бізнесу здаються нам такими привабливими, адже ми бачимо їх лише з гримом та в найкращому вигляді.

Однак коли зірки змивають макіяж, одягають домашній одяг, вони стають звичайними жінками, які нічим не відрізняються від більшості українок.

Вікторія Булітко

39-річна Вікторія Булітко – найяскравіша учасниця “Дизель шоу”. Харизматична красуня з рудим волоссям полюбляє короткі спідниці, яскравий макіяж і червону помаду.

Без свого звичного макіяжу дівчина виглядає дещо по-іншому.

Як виглядає Вікторія Булітко без макіяжу
Як виглядає Вікторія Булітко без макіяжу

Варто відзначити, що з допомогою макіяжу Вікторії вдається приховати вікові зміни шкіри, а ось без гриму помітно, що акторка вже не така молода і свіжа, як раніше.

39-річна вікторія Булітко запевняє, що рецепт її молодості в гарних генах і самодисципліні.

Яна Глущенко

Акторка “Дизель Шоу” Яна Глущенко – справжня красуня з довгим, білявим волоссям та миловидним обличчям. Публіка звикла бачити дівчину з красивою зачіскою та з макіяжем, проте Яна не соромиться й свого вигляду без гриму. Дівчина часто показує себе без макіяжу в своєму Інстаграм-блозі.

Як виглядає Яна Глущенко без макіяжу
Як виглядає Яна Глущенко без макіяжу

Варто відзначити, що Глущенко від природи дуже красива і без макіяжу вона виглядає дуже мило і достойно. До слова,  Яна в одному з інтерв’ю розповіла, що не робить жодні косметологічні процедури. Єдине, що вона робить для свого обличчя, це користується зволожувальним кремом.

Юлія Мотрук

Юлія Мотрук стала учасницею “Дизель Шоу” не так давно, у 2021 році. Однак публіка вже полюбила дівчину не лише за її талант, а і за яскраву зовнішність. Юлія вирізняється кучерявим волоссям, пишними формами та миловидними рисами обличчя, які вона вміло підкреслює макіяжем.

Як виглядає Юлія Мотрук без макіяжу
Як виглядає Юлія Мотрук без макіяжу

Однак і без гриму 36-річна Юлія виглядає дуже мило і молодо.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.