Старша донька Олі Полякової у Лондоні влаштувала експеримент з зовнішністю: Маша показала результат (ФОТО)

Нещодавно Маша Полякова переїхала до Лондона. Там дівчина навчається, а у вільний час експериментує зі своєю зовнішністю. Старша донька української співачки показала, чим завершився останній експеримент

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша цього року завершила навчання у школі та відправилась здобувати вищу освіту до Великобританії. Так, Маша Полякова приїздила до Лондона та живе в студентському гуртожитку.

Старша дочка Олі Полякової пішла зірковими стопами своєї матері. Дівчинка навчається в одному з найвідоміших та престижних музичних академій Англії та планує побудувати кар’єру відомої співачки. До початку повномасштабної війни в Україні Маша співала у власному рок-гурті разом зі своїми товаришами.

Зіркова донька української співачки Олі Полякової пішла стопами матері та будує кар'єру відомої співачки
Зіркова донька української співачки Олі Полякової пішла стопами матері та будує кар’єру відомої співачки

Після переїзду до Великобританії дівчина ніби стала зовсім іншою – сміливішою та дорослішою. У Лондоні Маша Полякова вже встигла знайти собі друзів. Загалом донька української співачки веде доволі активне соціальне життя. Дівчина старанно навчається, а у вільний час розважається та експериментує зі своєю зовнішністю.

Нещодавно Маша Полякова знову наважилась на зміни у своєму зовнішньому вигляді. Дівчина відвідала салон та поділилась кадрами, на яких видно, що ж змінилось у Маші Поляковій цього разу. Хоча ці зміни не можна назвати кардинальними, дівчині стовідсотково пасує.

Маша Полякова заінтригувала своїх прихильників несподіваними змінами у зовнішності
Маша Полякова заінтригувала своїх прихильників несподіваними змінами у зовнішності

Цього разу зіркова донька української співачки Олі Полякової вирішила зробити собі пірсинг. Дівчина продемонструвала результат на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Варто зазначити, що це – не перший прокол у вусі Маші Полякової. Раніше дівчина вже наважувалась на подібну процедуру.

Саме про це зазначила сама Маша Полякова. Донька української співачки жартома зазначила: “Коли зробила 1001 пірсинг”. Схоже, студентка задоволена результатом процедури. На опублікованих в Мережі кадрах Маша Полякова виглядає усміхненою. Дівчина показала нову сережку в відео, а на фоні грала пісня популярної серед молоді співачки з псевдонімом Girl in Red.

Маша Полякова показала зміни у своїй зовнішності
Маша Полякова показала зміни у своїй зовнішності

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.