Обраниця екс-чоловіка Ані Лорак в нескромному вигляді вразила публіку формами під нахилом: “Яка леді” (ФОТО)

Поки Ані Лорак продовжує жити в росії і мовчати про війну, її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу і його наречена будують плани на майбутнє в Україні і демонструють публіці свої стосунки.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучились у 2019 році через невірність чоловіка. Вони були у шлюбі 10 років та мають спільну доньку Софію.

Після розлучення зі співачкою, Мурат не довго був холостяком. Чоловік одразу почав з’являтися на публіці то з однією, то з іншою красунею, а в 2020 році він представив свою нову дівчину. Нею виявилася українська красуня на ім’я Лілія, яка молодша за турецького бізнесмена майже на 20 років. Дівчина працює візажистом та має доньку, яка народилася поза шлюбом.

Вже через рік відносин Мурат зробив пропозицію руки та серця Лілії. Поки що закохані офіційно не побрались, ймовірно, через війну в Україні, однак вони живуть разом та демонструють свої відносини на публіку.

Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Варто відзначити, що Лілія дещо схожа по типажу з Ані Лорак. Вона, як і співачка струнка, має довге темне волосся та навіть деякі риси обличчя у них схожі. Однак Лілія має велику перевагу: вона набагато молодша за Ані Лорак, тож виглядає набагато свіжіше і привабливіше.

Нещодавно наречена Мурата Налчаджиоглу оприлюднила в своєму Інстаграм-блозі фото, яке вразило публіку. Дівчина позувала у класичних штанах та відкритому топі, зверху вона накинула жакет. Лілія позувала, сидячи у кріслі з широко розставленими ногами. Дівчина обперлася ліктями на коліна й трішки нахилилася вперед, продемонструвавши зону декольте.

Користувачі Мережі одразу засипали дівчину компліментами.

Ось, що написали фоловери:

“Вам дуже гарно в такому”;

“Ви неймовірно гарна”;

“Дуже личить такий стиль”;

“Яка леді”;

“Дуже красиво”;

“Тобі все пасує, ти дуже красива”.

До слова, після початку повномасштабної війни Мурат Налчаджиоглу та його наречена Лілія з донькою виїхали з України і довгий час знаходились на Батьківщині, в Туреччині. Цікаво, що декілька місяців разом з ними жила і донька Мурата і Лорак Софія.

Не так давно Мурат та Лілія повернулись до України.