Міша Романова вперше засвітила свого таємного хлопця: це не Макс Барських і не Костя Меладзе

Екс-учасниця популярної групи "ВІА Гра" Міша Романова після багатьох чуток про таємний роман підтвердила, що більше не самотня і показала бойфренда.

Міша Романова потрапила у “ВІА Гру” в 2013 році, пройшовши кастинг в проект “Хочу в ВІА Гру”. Співачка співала в тріо з Ерікою Герцег і Настею Кожевніковою. Дівчата були знайомі зі студентських часів, тому швидко досягли гармонії і в такому ж складі виграли шоу.

Міша Романова вперше засвітила свого таємного хлопця
Міша Романова вперше засвітила свого таємного хлопця

У 2016 році Міша викликала чутки про роман з Максом Барських, з яким вони знялися в провокаційній фотосесії. Виявилося, що вони колись жили разом. На початку кар’єри Романова і Барських знімали квартиру, коли переїхали в Київ. Між ними часто виникали сварки в творчому плані. Що стосовно побуту, співачка взяла на себе цей обов’язок і не ображалася на сусіда за бардак.

В інтерв’ю Міша Романова розповідала, що співак завжди хвалив її їжу, навіть коли вона була несмачна, а спогади про спільне життя з ним у неї дуже теплі і позитивні.

Міша Романова вперше засвітила свого таємного хлопця, але це не Барських
Міша Романова вперше засвітила свого таємного хлопця, але це не Барських

Після того, як в 2020 році виконавці випустили пісню про кохання, Міша прояснила ситуацію і зізналась, що між ними правда були відносини, але зараз вони тільки дружать, Барських також хрестив дитину Романової. Як одній з учасниць “ВІА Гри” Міші також приписували роман з продюсером Костянтином Меладзе, але чутки не підтвердилися.

Своє особисте життя Романова тримає за сім’ю замками, тому її нове фото в Instagram викликало бурхливу реакцію. На знімку співачка тримає чоловіка за руку, але не показує кого саме. Це вперше Міша засвітила коханого перед публікою.

Міша Романова вперше засвітила свого таємного хлопця
Міша Романова вперше засвітила свого таємного хлопця

Нагадаємо, у 2018 році Романова народила сина Мартіна від невідомого чоловіка, який не спілкується з дитиною, оскільки не має бажання приймати в цьому участь.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.