19-річна донька Олени Кравець похизувалася новим татуюванням, на яке дозволу не питала: “Люблю цей процес”

Донька відомої української гумористки та акторки Олени Кравець показала, як змінила свою зовнішність. Дівчина зробила нове татуювання і похизувалась результатом

Відома українська акторка Олена Кравець разом зі своїм чоловіком виховують трьох дітей. Найстарша Марія у віці 19 років може похизуватись чималою кількістю татуювань на тілі. Дівчина зізнається, що їй подобається прикрашати своє тіло таким чином. Нещодавно Марія Кравець набила новий малюнок та продемонструвала результат у Мережі.

Донька української акторки Марія Кравець вирішила набити нове татуювання та показала результат в Мережі
Донька української акторки Марія Кравець вирішила набити нове татуювання та показала результат в Мережі

Дочка Олени Кравець набила нове татуювання

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина показала весь процес створення нового татуювання. Окрім готового результату дівчина поділилась із підписниками фотографією з ескізом майбутнього тату. Марія Кравець обрала відому мережу тату-салонів, які є на території всієї України.

Дочка відомої української гумористки Марія Кравець показала весь процес сеансу, а почала фотографією, на якій зображено ескіз майбутнього тату
Дочка відомої української гумористки Марія Кравець показала весь процес сеансу, а почала фотографією, на якій зображено ескіз майбутнього тату

Обслуговування в столичному закладі дівчині припало до душі. У описі до опублікованих фото Марія Кравець зазначила, що сеанс пройшов чудово та вона залишилась задоволеною. На правій руці донька української акторки вирішила набити метелика, який був намальований у стилі однієї лінії.

Донька відомої української акторки зазначила, що найбільше їй подобається процес, коли тату наносять на шкіру. Марія Кравець зазначила, що вдячна майстрам тату-салону, до якого навідалась і запевнила, що сеанс пройшов на вищому рівні.

Марія Кравець не забула показала кінцевий результат на особистій сторінці в Інстаграм – на її руці з'явився тендітний чорний метелик
Марія Кравець не забула показала кінцевий результат на особистій сторінці в Інстаграм – на її руці з’явився тендітний чорний метелик

Нагадаємо, що донька Олени Кравець набила далеко не перше татуювання. Дівчина любить експерименти зі своїм тілом та зовнішністю, а тому її прикрашає ще декілька інших тату. Так, давно дівчина нанесла на руку тату з написом російською мовою: “Танцуй”. Втім, після початку повномасштабного вторгнення Марія Кравець вирішила дещо відкоригувати татуювання. Літеру “у” в слові дівчина замінила на “ю”, аби вийшло слово українською мовою: “Танцюй”.

Марія Кравець "українізувала" своє татуювання
Марія Кравець “українізувала” своє татуювання

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.