“Вірите в мене більше, ніж я в себе”: дружина Бєднякова Настя Коротка розповіла про труднощі материнства

Відомий український телеведучий нещодавно вдруге став батьком. Його дружина Анастасія Коротка розповіла на особистій сторінці в Інстаграм про будні матері, яка щойно народила

Андрій Бєдняков та Настя Коротка нещодавно вдруге стали батьками. Їхня старша донька Ксенія на днях стала сестрою для свого малого братика. Подружжя доволі довго приховувало вагітність і лише на початку вересня Настя Коротка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала фото з круглим животом.

Шість днів тому Андрій Бєдняков у власному блозі опублікував фотографію маленької ніжки новонародженого сина. Телеведучий повідомив, що його дружина подарувала йому другу дитину. Пройшов майже тиждень і Настю Коротку вже виписали з лікарні, а тому знаменитість порається з дітьми вдома.

Анастасія Коротка показала кадри новонародженого сина, який спить
Анастасія Коротка показала кадри новонародженого сина, який спить

Дружина українського ведучого з гумором продемонструвала підписникам, як проходять будні матері, яка тільки-но народила. Так, Настя Коротка опублікувала два кадри. На першому фото її маленький син спокійно спить поруч зі своєю м’якою іграшкою, а на другому знімку Настя Коротка прикриває втомлене обличчя рукою.

Настя Коротка показала свій зовнішній вигляд після народження другої дитини
Настя Коротка показала свій зовнішній вигляд після народження другої дитини

Телеведуча та гумористка подякувала своїх друзів та шанувальників за те, що вони вірять в неї більше, ніж вона сама в себе. Так, знаменитість зізналась, що їй доводиться важко, втім – це звичайна материнська практика. Настя Коротка, як і її чоловік, звикли ставитись до будь-яких життєвих випробувань з гумором. Саме тому Андрій Бєдняков не втратив можливості “потролити” свою дружину.

В хаті не прибрано, а вона пост виставляє

– прокоментував новий допис Насті Короткої її чоловік.

Андрій Бєдняков підтримує свою дружину на відстані
Андрій Бєдняков підтримує свою дружину на відстані

Крім того, в коментарях до нової публікації своєї дружини Андрій Бєдняков запитався, чи скоро буде готовий чай. Підписники та шанувальники знаменитості посміялись і підтримали дотепний гумор українського телеведучого.

Андрій Бєдняков з гумором прокоментував допис Насті Короткої
Андрій Бєдняков з гумором прокоментував допис Насті Короткої

Втім, під новим дописом новоспеченої матері вже двох дітей з’явились не лише гуморні, але й серйозні та щирі коментарі:

  • “Тримайся! Ти, сильна жінка, витримаєш. Радій, що не двійня”;
  • “Вітаємо вас із цією чудовою подією! Здоров’я вам та вашому малюку”;
  • “Проходили, знаємо! Тримайся, це складно. Найтяжчий період у житті!”;

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.