Як виглядає вагітна дружина красунчика-актора Бурака Озчивіта з “Величного століття”: чекають на двійню

Відомий турецький актор Бурак Озичивіт скоро вдруге стане батьком – його дружина-красуня похизувалась кругленьким животиком на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм

Одна з найкрасивіших пар турецького шоу-бізнесу та світу кінематографа скоро знову стане батьками. Відомий актор Бурак Озчивіт та його не менш популярна дружина Фахріє Евджен повідомили шанувальникам радісну новину. Дівчина на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала свої кадри з округлим животиком.

Бурак Озчивіт та Фахріє Евджен скоро стануть батьками

Відома турецька акторка потішила своїх шанувальників несподіваною та приємною новиною про свою вагітність
Відома турецька акторка потішила своїх шанувальників несподіваною та приємною новиною про свою вагітність

Фахріє Евджен – одна з найвідоміших турецьких акторок. Публіка в рідній країні полюбила знаменитість за велику кількість цікавих та незвичних ролей, а українцям Фахріє запам’яталась роллю в телесеріалі “Корольок – пташка співоча. Шанувальники уважно стежать за життям акторки та її відомого чоловіка-красунчика Бурака Озчивіта.

Турецька акторка Фахріє Евджен показала круглий живіт
Турецька акторка Фахріє Евджен показала круглий живіт

Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Фахріє Евджен опублікувала фотографії, на яких позує в чорному одязі та з кругленьким животиком. Несподівана новина дуже потішила прихильників зіркової пари, втім закохані доволі довго приховували вагітність.

Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен вже дуже скоро стануть батьками вдруге – в пари вже є дитина
Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен вже дуже скоро стануть батьками вдруге – в пари вже є дитина

Хоча заведено вважати, що чорний одяг додає фігурі стрункості, у випадку Фахріє Евджен все вийшло навпаки – зірка одягла обтислу кофтинку, яка зробила акцент на красивому та округлому животі.

Фахріє Евджен показала кадри, на яких видно, що акторка вже давно вагітна
Фахріє Евджен показала кадри, на яких видно, що акторка вже давно вагітна

Історія кохання Бурака Озчивіта та Фахріє Евджен

Майбутні закохані познайомились під час зйомок серіалу “Корольок – пташка співоча”. Тоді турецький красунчик зустрічався зі своєю колишньою, яка постійно підозрювала його в зрадах. Хоча між Фахріє та Бураком нічого не було, тодішня кохана Озчивіта одразу не полюбила її. Пізніше Бурак запросив свою подругу Евджен на роль у стрічці “Любов, схожа на тебе”. У колишньої дівчини Озчивіта увірвався терпець та вона пішла від нього.

Відтоді між Фахріє та Бураком почало зароджуватись кохання, а через декілька місяців життя разом закохані офіційно одружились.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.