Надя Дорофєєва показала Кацуріна у своєму ліжку, де ще нещодавно була з Дантесом: любовна ідилія

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом, регулярно демонструє публіці свої нові стосунки.

Особисте життя української співачки Наді Дорофєєвої ось уже більше 6 місяців обговорюють не тільки публіка, а і ЗМІ. Це і не дивно, адже для всіх новина про розлучення співачки з Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу стала справжньою несподіванкою.

Володимир і Надя до останнього показували своє кохання на камеру, їздили у романтичні відпустки і підтримували статус “ідеальної пари”. Однак, як виявилось пізніше, за красивою картинкою приховувались не зовсім гарні стосунки. І Дантес і Дорофєєва зізнаються, що вирішили розлучитись не спонтанно. Вони обговорювали це останні півроку, адже відчули, що кохання між ними вже згасло. Однак ініціаторкою стала все Дорофєєва, адже на момент розлучення вона вже була закохана в друга сім’ї ресторатора Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва показала, хто допоміг їй пережити розлучення з Дантесом
Надя Дорофєєва показала Кацуріна у своєму ліжку, де ще нещодавно була з Дантесом

Варто відзначити, що Надя увела Кацуріна у своєї подруги, незважаючи навіть на те, що вони мають двох маленьких дітей. Звісно, після такого вчинку співачка зустрілась з купою хейту в її сторону. Надю звинувачують у зраді Дантесу та у тому, що вона увела чоловіка з сім’ї. Однак незважаючи на негатив в Мережі Дорофєєва час від часу публікує любовні фото та відео в своєму Інстаграм-блозі зі своїм новим партнером.

Нещодавно співачка опублікувала відео в Інстаграм, де показала Кацуріна у своєму ліжку. На відео чоловік лежав у напівтемній кімнаті  у ліжку і бринчав на гітарі.

Надя Дорофєєва показала Кацуріна у своєму ліжку, де ще нещодавно була з Дантесом

У моєму ліжку валяється якийсь бард. Допоможіть

, – з гумором підписала Надя Дорофєєва.

Варто відзначити, що колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес не став довго ходити в холостяках. Вже через декілька місяців після оголошення про розлучення, Володимир почав стосунки із колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашею. В результаті так вийшло, що колишні подружні пари, які дружили сім’ями просто обмінялись партнерами.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.