Сконфузилась вона, а червоніти Галкіну: у Алли Пугачової випала вставна щелепа (ФОТО)

Відомій російській співачці постійно не щастить з зубами – то вставна щелепа випаде у всіх на очах, то спеціальну накладку на зуби загубить. Чому артистку переслідують "стоматологічні" пригоди?

Відома російська співачка “сконфузилась” на публіці. Так, колись з Аллою Пугачовою трапилась маленька біда – зірка прямо при своїх прихильниках та колегах ледве не втратила зуби. Декілька років тому Алла Борисівна поверталась разом зі своїм зірковим чоловіком додому з якогось заходу.

Схоже, що на світській вечірці щось дуже сильно розізлило артистку, адже вона емоційно скаржилась на це своєму чоловікові. В якийсь момент злість дійшла до найвищої точки, а з рота знаменитості раптово вирішила випасти щелепа. Максим Галкін, як справжній джентльмен, прикрив свою кохану від сторонніх очей, аби Примадонна могла поправити вставні зуби, які “з’їхали”.

Після того, як Алла Пугачова повернула вставну щелепу, що майже випала, на місце, зіркова пара вирішила вдати, ніби нічого не сталось. Примадонна з Максимом Галкіним сіли в автомобіль та відправились додому.

Присутні згадують, як Примадонна ледве не втратила дорогу вставну щелепу на світському заході
Присутні згадують, як Примадонна ледве не втратила дорогу вставну щелепу на світському заході

Алла Борисівна ретельно стежить за тим, аби в Мережу не потрапило фотографій, які б могли зганьбити її персону та ім’я. Саме тому, на жаль, кадрів з місця подій у відкритих джерелах немає. Проте, Інтернетом “гуляють” фотографії з молодості Алли Пугачової, на яких вона одягає на зуби спеціальну накладу – щось на кшталт сучасних вінірів.

Найвідданіші фанати пам’ятають, що в молодості в Алли Пугачової була щілина між зубами. З поведінки артистки можна було зробити висновок, що це – її великий комплекс. Під час розмов Пугачова прикривала рот долонею, проте на сцені приховати “прогалини” не було можливості.

В один момент Алла Пугачова вирішила кардинально змінити ситуацію – вона почала користуватись спеціальною накладкою на зуби, прототип сучасних вінірів. Передумовою для цього став початок знімання фільму “Жінка, яка співає”.

Так Алла Пугачова одягала накладку перед початком знімального дня
Так Алла Пугачова одягала накладку перед початком знімального дня

Втім, одного разу артистка зняла накладку й відставила її в сторону для того, щоб перекусити. Тоді обідній час підійшов до кінця й потрібно було знову починати знімати. Але Алла Пугачова не змогла знайти “вініри”… Пізніше накладку знайшли, втім у фільмі чергуються сцени – на один кадрах між зубами зірки щілини немає, а на інших її прекрасно видно.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.