Різко схудла і покрилася зморшками: що стало з зіркою “Вороніних” та “Не народись вродливою” Юлією Куварзіною

Відома по серіалах "Вороніни" та "Не народись вродливою" російська актриса Юлія Куварзіна дуже змінилася і стала рідко з'являтися на екранах.

Юлія Куварзіна починала кар’єру актриси з прохідних ролей в різних серіалах, які не пройшли даром. У 2005 році її запросили на роль помічниці в фірму по виготовленню модного одягу “Zimaletto”, в якому зіграли Неллі Уварова, Ольга Ломоносова, Григорій Антипенко та інші.

Що стало з зіркою Вороніних та Не народись вродливою Юлією Куварзіною

Глядачі обожнювали милу Таню Пончеву. Куварзіну часто брали в кіно грати таких добродушних персонажів завдяки її відповідній зовнішності. Через декілька років після завершення “Не народись вродлливою” Юлія з’явилася в ситкомі “Вороніни” як дівчина головного героя Льоні. Спочатку було не зрозуміло, чи довго Куварзіна буде грати в серіалі, але вона так влилася в акторський колектив, що протрималася до останньої серії.

Що стало з зіркою Вороніних та Не народись вродливою Юлією Куварзіною

За час зйомок в “Вороніних” образ Куварзіної змінювався, вона то худла, то знову набирала вагу. Скидати зайві кілограми Юлія почала з 2013 року, записавшись до дієтолога і на фітнес. Експерименти зі схудненням знаменитість іноді повторює, щоб триматися в формі, але особливо не переживає через фігуру і відчуває себе впевненою в любому тілі. Схуднення до речі також співпало по часу з її розлученням з першим чоловіком, що також відбилося на вазі знаменитості.

Юлія Куварзіна схудла

Зараз актрису майже неможливо помітити на екранах. Вона зосередилася на роботі театрі, присвятивши себе сцені. Також вона вирішила розвиватися в новому амплуа і вступила в університет у 2022 році на психоаналіз.

Юлії Куварзіній вже 47 років. На свіжих фотографіях артистки можна помітити, що з моменту закриття “Вороніних” вона разюче змінилася – схудла і помітно здала. При вигляді обличчя зірки крупним планом в очі кидаються її зморшки, видно потьмяніле волосся, мішки під очима.

Що стало з зіркою Вороніних та Не народись вродливою Юлією Куварзіною