Ольга Сумська в рожевому костюмі і модних чоботах похизувалася моложавою красою: у 56 років виглядає як Барбі

Ольга Сумська як одна з найкрасивіших українських акторок показала, що навіть у віці 56 років можна носити не бабусині плаття, а модні молодіжні костюми яскравих кольорів.

56-річна Ольга Сумська захоплює публіку талантом, красою і своєю сучасністю. У актриси є Instagram на більш ніж 700 тисяч підписників, які щодня бачать нові фото і відео зірки. На цей раз вона показала цікавий та молодіжний образ, на який насмілиться не кожна жінка в її віці.

В кадрі Ольга Сумська постала в модному яскраво-рожевому спортивному костюмі в стилі Барбі та чорних чоботах челсі на товстій підошві, які є хітом осіннього сезону 2022. Знаменитість зробила освіжаючий макіяж та гарну зачіску з локонами.

Ольга Сумська в рожевому костюмі і модних чоботах похизувалася моложавою красою
Ольга Сумська в рожевому костюмі і модних чоботах похизувалася моложавою красою

Прихильники залишилися в захваті від вигляду Ольги Сумської. Виглядати так розкішно не завжди вдається і молодим, не кажучи вже про жінок під 60.

Артистка з задоволенням ділиться зі своєю аудиторією фірмовими секретами краси. Багато часу вона приділяє домашньому догляду за обличчям, робить різні маски, ліфтинг, практикує обгортання. При цьому Сумська користується підручними засобами, які недорого коштують і доступні будь-кому, а результат дають не гірше ніж дорога професійна косметика.

На цьому фото актриса дуже схожа зі своєю старшою дочкою Антоніною Паперною, яка зараз живе в москві та ніяк не висловлюється про війну. Вона з’явилася у першому шлюбі Сумської з Євгеном Паперним, а зараз зірка заміжня за Віталієм Борисюком, якому також народила дочку Анну.

Чоловіки Ольги Сумської
Чоловіки Ольги Сумської

Нагадаємо, саме закоханість в Борисюка стала причиною розлучення Сумської і Паперного. В молодості Ольга зрадила чоловікові, а коли він про це дізнався, то дав їй ляпаса. Через роки вони змогли пробачити всі образи, а чоловіки артистки Паперний і Борисюк навіть можуть працювати на одній сцені.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.