Монатік розповів про стосунки з Дантесом і Дорофєєвою, вагітне фото якої виклав у Мережу: Кацурін не оцінить

Український співак вирішив "розкрити" всі карти. Дмитро Монатік на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показав, як виглядає вагітна від Володимира Дантеса Дорофєєва

Відомий український музикант Дмитро Монатік свого часу креативно привітав свого друга Володимира Дантеса з днем народження. На честь свята артист опублікував фотографію вагітної Наді Дорофєєвої та побажав колишнім закоханим справжнього сімейного щастя.

Монатік показав, як виглядає вагітна Надя Дорофєєва

Відомий український співак Дмитро Монатік декілька років тому довів, що має прекрасне почуття гумору. Так, артист вирішив привітати на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм свого приятеля Володимира Дантеса. Втім, привітання виявилось не “сльозливим” чи занадто милим – Монатік із фантазією та гумором підійшов до цієї задачі.

Дмитро Монатік дотепно привітав свого друга Володимира Дантеса з його днем народження
Дмитро Монатік дотепно привітав свого друга Володимира Дантеса з його днем народження

Український співак опублікував фотографію Надії Дорофєєвої з величезним вагітним животом. Артист подякував Вові Дантесу за многорічну дружбу та зізнався, що щиро бажає колишнім закоханим завести дитину. Так, Монатік зазначив, що хороших людей має бути набагато більше.

Фотографію Дорофєєвої він узяв з фанатського акаунту в Інстаграмі. Тоді Володимир Дантес оцінив кумедне привітання свого друга. Хоча зараз між Дантесом і Дорофєєвою навряд чи щось може бути, прихильники запам’ятали фото знаменитості назавжди.

У яких стосунках Надя Дорофєєва та Вова Дантес зараз

Колишні закохані оголосили про своє розлучення навесні цього року. Тоді про причини розриву було відомо мало, втім Дорофєєва та Дантес позиціонували своє розставання, як початок нової історії. Пізніше почали розкриватись деталі – стало відомо, що Надя Дорофєєва покинула свого колишнього чоловіка заради Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про своє розлучення навесні поточного року
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес оголосили про своє розлучення навесні поточного року

Так, виявилось, що причиною розриву Дорофєєвої та Володимира Дантеса стала невірність дружини. Хоча зараз про стан їхніх стосунків відомо мало, вони все одно пересікаються одне з одним. Причина проста: Надя Дорофєєва тепер разом з Кацуріним, а Дантес закрутив роман із його колишньою дружиною.

У Кацуріних є спільні діти, а тому, коли Михайло приходить їх навідати, то часто натикається на нового обранця своєї колишньої дружини.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.