В наряді з декольте і стоячи на руках: рідкісне фото Тіни Кароль викликало ажіотаж в Мережі

Відома українська співачка Тіна Кароль може похизуватись не тільки мелодичним та сильним голосом. Її ефектна зовнішність регулярно стає предметом обговорень в Мережі.

Тіна Кароль давно досягла статусу однієї з найпопулярніших співачок української сцени. Вона постійно експериментує з музичними стилями та вдосконалюється як вокалістка, а також вона вражає публіку своїм розкішним виглядом. Стилісти підбирають зірці нереальні образі, але крім цього вона багато уваги приділяє фізичним навантаженням, щоб фігура дозволяла надягати найвідвертіші вбрання. Навіть на тренуваннях Тіна виглядає бездоганно.

В Мережі з’явилося фото Кароль з репетиції, яке викликало ажіотаж. Співачка постала в кадрі в чорному трико з вирізами на спиті та глибоким декольте, позуючи під час стійки на руках біля стіни з розпущеним волоссям.

Цей знімок опублікував хореограф і танцюрист Дмитро Жук, з яким Тіна давно співпрацює і він ставить номери для концертів артистки. Коли він спілкувався з підписниками в Instagram, вони його запитали, чи є у нього фото з Тіною, якого немає в інтернеті. Саме цей кадр вибрав Жук і відмітив, що це вони готувалися до Міс України.

Тіна Кароль викликала ажіотаж в Мережі своєю стійкою на руках в наряді з декольте
Тіна Кароль викликала ажіотаж в Мережі своєю стійкою на руках в наряді з декольте

В інтерв’ю Тіна Кароль розповідала, що сон, харчування і спорт дуже впливає на молодість голосу:

Мої близькі і колеги знають, що якщо я не сплю повноцінних вісім годин, я не можу звучати. Навіть спорт у мене такий, який допомагає витримці і голосу – скакалка. Це моя основна фізична активність

, – ділилася зірка.

Колись Тіна починала з трьох хвилин стрибків на скакалці, а зараз витримує більше 40 хвилин:

В процесі я можу з легкістю співати, розмовляти. Якщо ти під час стрибків на скакалці проспівуєш щось, ти тренуєш тривалість затримки дихання, а на притриманому диханні існує багато вокальних прийомів

Вважається, що Тіна Кароль є наступницею Алли Пугачової. Про це у нас на YouTube є відео:

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.